TahaCel
80+ Platinum
Dahası
3 milyon olur o zaman4000 ay calıssın ne olcak
3 milyon olur o zaman4000 ay calıssın ne olcak
Babanın veya annenin banka hesabında kendine altın hesabı aç istediğin parayla altın alabiliyorsun zaten o şekilde biriktir . Küçük paraları küçümseme zaman gelir o küçük paralar büyük paralara dönüşürler . Unutma damlaya damlaya göl olur.Aylık 500 TL harçlık alıyorum ne yapabilirim(Yaşım 13)
Annen Baban Markete Yollayınca Para Üstü Kalır Bozuk Paraları Veya 5 Tl Yi Kendine Al Ben Öyle Yapıyom Aylık Bi 120 Tl TopluyorumAylık 500 TL harçlık alıyorum ne yapabilirim(Yaşım 13)
Güzel kardeşim, canın neye harcamak istiyorsa ona harca , yaşın küçük para da sana göre ne çok kötü ne çok iyi ,Aylık 500 TL harçlık alıyorum ne yapabilirim(Yaşım 13)
Hocam günlük 20 tl bile etmiyor ne diyorsun senyorumlar çok yaratıcı gören sanacak çocuk her ay kira ödüyor elektrik su faturası ondan ailesini besliyor falan
13 yaşında 500TL aldığına şükür et 15lerine gelince işlere başla
13 yaşındaki çocuk para ile ne yapıcak kardeşimHocam günlük 20 tl bile etmiyor ne diyorsun sen
Hocam kantinden 1 su 1 çikolata alamıyor 13 yaşındaki çocuk su ve çikolata canı istiyemez mi canı kantinden tost, meyve suyu ya da herhangi bir şey canı çekmiyecek mi13 yaşındaki çocuk para ile ne yapıcak kardeşim
daha doğru dürüst para yönetmesini bile bilmiyordur