- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanlık en iyi sogutuculardan
Şuanlık en iyi sogutuculardan
ahahah bencede hocam ucuz olup en kaliteli olanenermaxı tercih et jon snowun attığı
enermax da shaco kullanmıştı vram soğutucusu tiz bir ses cıkarıyormuş onun harici gayet başarılı ürün.Şu an da en iyi fiyat/performans ürünü Enermax. Onu öneririm.
enermax da shaco kullanmıştı vram soğutucusu tiz bir ses cıkarıyormuş onun harici gayet başarılı ürün.
Düzeltme Yapayım render alınıyor cihazımda. Ama günlerce süren bir render yok max 5 saat oda işin durumuna bağlı.
ikiside aklıma yattı. Ancak sadece aklımı karıştıran bir ürün hakkında bilgi bulamadım. Oda;
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah
Sebebine gelirsem ben hava soğutucusuna bayılırım Thermalright neredeyse tüm hava modelleri elime geldi ve başarılı idi. Tabi elimdeki işlemci artık yetmedi.
ThermalRight Peerless Assassin, Phantom, Assassin King BUNLAR HAKKINDA BİLGİM ÇOK AMA SIVI SOĞUTUCUSUNU ALMADIM. para durumum kısıtlandığı için deneme şansım kısa vadede artık yok. Bilgisi olan varsa ya da kullanan çünkü ekran olması cezbetti.
Yani Odadaki hava akımı bunlara doğrudan etki ediyor. Bir nebze bu konumdan kaçmak içinde gerekti kasa içini ferahlatmam gerekti.
şurada detaylı incelemesi ve kurulumu var.Düzeltme Yapayım render alınıyor cihazımda. Ama günlerce süren bir render yok max 5 saat oda işin durumuna bağlı.
ikiside aklıma yattı. Ancak sadece aklımı karıştıran bir ürün hakkında bilgi bulamadım. Oda;
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 ARGB Siyah
Sebebine gelirsem ben hava soğutucusuna bayılırım Thermalright neredeyse tüm hava modelleri elime geldi ve başarılı idi. Tabi elimdeki işlemci artık yetmedi.
ThermalRight Peerless Assassin, Phantom, Assassin King BUNLAR HAKKINDA BİLGİM ÇOK AMA SIVI SOĞUTUCUSUNU ALMADIM. para durumum kısıtlandığı için deneme şansım kısa vadede artık yok. Bilgisi olan varsa ya da kullanan çünkü ekran olması cezbetti.
Yani Odadaki hava akımı bunlara doğrudan etki ediyor. Bir nebze bu konumdan kaçmak içinde gerekti kasa içini ferahlatmam gerekti.
12900KS yi 68 de tutabiliyorsa bence 9800x3D ye yetersiz kalır tam yükte.şurada detaylı incelemesi ve kurulumu var.
Core i9-12900KS işlemcide cinebench'de maksimum 68 derece görmüş.
fiyatına göre performansı oldukça iyi
12900KS 250W'a kadar çıkar.12900KS yi 68 de tutabiliyorsa bence 9800x3D ye yetersiz kalır tam yükte.