Neler Yeni

Yardım 500HZ Alienware vs. 240HZ MAG 251RX

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
240hz ile 500 arasında fark yok diyenler 500ü deneyimledi mi acaba? Arkadaşın bütçesi sıkıntılı değilse kesinlikle geçilir 240 ve 500 arasında 2 kat Hz farkı var. Fark olmama ihtimali yok. Valo gibi oyunlarda arkadaşın sistemi 500 fps alır zaten neden 240ta takılı kalayım ki? Sistemin anlamı kalmıyor o zaman.
Hocam şükür, bütçe sıkıntım yok şu an için.
Yapıştır hocam 20 vururken 30 vurursun. Güzel vakitlerin olsun. :)
Sağ olasın hocam, daha güzelleri sizin olsun. :)

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Akif Erdem
Hocam şükür, bütçe sıkıntım yok şu an için.

Sağ olasın hocam, daha güzelleri sizin olsun. :)
Alın geçin hocam o zaman, hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam sende 520HZ monitör var nasıl genel olarak hissiyatı anlatır mısın?
Daha önce tatmadığın bir tadı ya da farkında olmadığın bir gerçeği farketmek gibi bir şey tarifi zor ama 360Hz ile bile arasında ciddi fark var. Bazı gözler o farkı anlamıyor genetik olarak ama anlayabilen için büyük fark oluyor. Şöyle diyim uçan raze ve dash'te ki jett'leri bile rahat vurabiliyorum, baya baya akıyor.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Daha önce tatmadığın bir tadı ya da farkında olmadığın bir gerçeği farketmek gibi bir şey tarifi zor ama 360Hz ile bile arasında ciddi fark var. Bazı gözler o farkı anlamıyor genetik olarak ama anlayabilen için büyük fark oluyor. Şöyle diyim uçan raze ve dash'te ki jett'leri bile rahat vurabiliyorum, baya baya akıyor.
Eyvallah hocam çok teşekkür ettim. :peepokalp:

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Güle güle kullan bu arada Dell alman faydana olur, tr servisi nasıl bilmiyorum ama markanın global desteği mükemmel olası bir problemde global ile iletişime geç yardımcı oluyorlar. AW2724HF'ye sahibim adamlar malzeme kalitesi olarak şuana kadar gördüğüm en başarılı firma.

Aykut D.

80+ Gold
Yüce eloda 75hz ile oynuyordum peeklemek yerine artık pusuyordum . Elomdakilerin bir çoğu 144 üstü monitörden dolayı ben geç tepki veriyordum .

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
Sağ olasın hocam, aldığımda yorum yapacağım aklında soru işareti olan varsa diye.
Güle güle kullan bu arada Dell alman faydana olur, tr servisi nasıl bilmiyorum ama markanın global desteği mükemmel olası bir problemde global ile iletişime geç yardımcı oluyorlar. AW2724HF'ye sahibim adamlar malzeme kalitesi olarak şuana kadar gördüğüm en başarılı firma.
Hocam ilk defa Dell kullanacağım. MSI MAG 251RX 2.5 yıldır hiçbir sorun yaşatmadı çok seviyorum monitörümü fakat artık biraz daha yüksek HZ alsam mı diye düşündüm sistem elverişli diye. Umarım güzel olur, sağ olasın dostum değerli yorumlarınla çok yardımcı oldun.
Yüce eloda 75hz ile oynuyordum peeklemek yerine artık pusuyordum . Elomdakilerin bir çoğu 144 üstü monitörden dolayı ben geç tepki veriyordum .
Hocam güvenemiyorsun değil mi sistemden dolayı. Anlıyorum maalesef sistem çok önemli online oyunlarda.

Aykut D.

80+ Gold
Hocam güvenemiyorsun değil mi sistemden dolayı. Anlıyorum maalesef sistem çok önemli online oyunlarda.
Sistemi güncelledim sistem gecikmem düştü fakat bu defa monitöre gecikmesine takıldım . Hatta peekliyeceksem görmeden monitör gecikmesi ekleyerek sıkıyordum :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam güvenemiyorsun değil mi sistemden dolayı.
Sistem iyi monitör zayıftı 180hz Philips aldım .

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
75Hz ile yüce başarı derim. Sana göre ben xantares peek atıyor gibi oluyorum tamamen ama tamamen ekipman avantajı.
Hocam ilk defa Dell kullanacağım. MSI MAG 251RX 2.5 yıldır hiçbir sorun yaşatmadı çok seviyorum monitörümü fakat artık biraz daha yüksek HZ alsam mı diye düşündüm sistem elverişli diye. Umarım güzel olur, sağ olasın dostum değerli yorumlarınla çok yardımcı oldun.
Rica ederim. MSI'da monitörde cidden iyi şuana kadar 7-8 model kullandım hiçbiri pişman etmedi. Ben 27 seviyorum diye AOC aldım zaten başka 27inç 500+ monitör yok mecbur bunu aldım, msı ya da dell bekledim ama gelmedi.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,241
İsim
.
75Hz ile yüce başarı derim. Sana göre ben xantares peek atıyor gibi oluyorum tamamen ama tamamen ekipman avantajı.

Rica ederim. MSI'da monitörde cidden iyi şuana kadar 7-8 model kullandım hiçbiri pişman etmedi. Ben 27 seviyorum diye AOC aldım zaten başka 27inç 500+ monitör yok mecbur bunu aldım, msı ya da dell bekledim ama gelmedi.
OLED'e çok yöneldi MSI saldı e-Spor işini. 27 bana büyük gelir ya yoksa tercih edebilirdim.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bay fahare
Bütçe sorunum yok dedin CS oynuyorsun 27 aşırı büyük olur 24 ideal ama bence bekle 740lar gelcek direk onu al şimdi bunu alırsın 700hzleri merak edersin direk ona geçmiş olmak daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,471
Üyeler
168,449
Son üye
enes4155
Top Bottom