Neler Yeni

Bilgisayarımın ekranı artık geç açılıyor?

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
max 10 saniyede ortalama 7 8 saniyede açılan bilgisayarım var, dün pc'yi açtığımda hem klavyenin rgbleri aktif olmuyordu hem de monitör aktif olmuyordu (normalde önce klavyenin ışıkları yanardı sonra hemen monitör açılırdı) bugünde kasayı açtığımda klavyenin rgbleri yandı ama monitör gri bi ekranda kaldı simsiyah da değil grimsi bi ekran sanki ekran var ama yok gibiydi 15 20 saniye sonra falan anca açıldı sizce sorun nedir? virüs vs. bunu etkiler mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

fikri olan yok mu

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Virus senin bilgisayarını çökertmek bilgilerini almak veya reklam yaymak için yapılır bilgisayarını 10 saniye açılmadan 20 saniye açılmaya çıkartmak kötü amaçlı kişinin ne işine yarayacak ? Başlangıç uygulamalarını kapat veya azalt sistemini optimize et. Windows güncellendikçe windows bile değiştiriyor açılma süresini her şey virus değil dünyada. Heybeye de virus gelmez her halta virus demeye bayılıyonuz 4 yıldır antivirus kullanmıyorum Windows defender dahil Cracklı program da deli gibi kurarım pc de ne 1 uavaşlama ne bir değişiklik.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Virus senin bilgisayarını çökertmek bilgilerini almak veya reklam yaymak için yapılır bilgisayarını 10 saniye açılmadan 20 saniye açılmaya çıkartmak kötü amaçlı kişinin ne işine yarayacak ? Başlangıç uygulamalarını kapat veya azalt sistemini optimize et. Windows güncellendikçe windows bile değiştiriyor açılma süresini her şey virus değil dünyada. Heybeye de virus gelmez her halta virus demeye bayılıyonuz 4 yıldır antivirus kullanmıyorum Windows defender dahil Cracklı program da deli gibi kurarım pc de ne 1 uavaşlama ne bir değişiklik.
kardeşim sen neye atar yaptın anlamadım diskimde bi dünya boş yer var hiçbir şey yapmadan böyle olmaya başladıysa virüsten başka neyden şüphelenebilirim? eğer virüs girmişse bilgisayarın çalışma sistemini hızını vs gayette etkilemez mi? adam gibi soru sorduk adam gibi cevap ver vereceksen

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
kardeşim sen neye atar yaptın anlamadım diskimde bi dünya boş yer var hiçbir şey yapmadan böyle olmaya başladıysa virüsten başka neyden şüphelenebilirim? eğer virüs girmişse bilgisayarın çalışma sistemini hızını vs gayette etkilemez mi? adam gibi soru sorduk adam gibi cevap ver vereceksen
Forumda her halta virus denmesinden dolayı yaptım kardeşim. Virusten başka neylerden şüpheleneceğini saydım zaten ? Windows güncellemeleri / sürücü güncellemeleri / windows optimizasyonu / sıcaklık vs vs. Aygıt yöneticisinde boot süresi veya başlama süresi var öncesi ve sonrası ne olduğunu bilsek daha iyi olur.

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Aykut
siber güvenlikçiler ne gülüyordur şimdi sdsjdlkskdlslkd konudan bağımsız sen bu arkadaşa bakma yine antivirüsünü kur

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
siber güvenlikçiler ne gülüyordur şimdi sdsjdlkskdlslkd konudan bağımsız sen bu arkadaşa bakma yine antivirüsünü kur
Bende o sektörde çalışıyorum hocam merak etme 😂

Antiviruslerin sistem için güvenli olduğunu düşünmek asıl bilgisizliktir john macafee nin videosunu izleyebilirsiniz iyi günler dilerim :)

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
antivirüsüm var kaspersky premium kullanıyorum bu arkadaşın dediği gibi windows güncellemeleri yapmadım depolama vs darboğaz değil işlemci ekran kartı sıcaklığı vs ideal seviyede ama neden olduğunu anlayamadım belki monitörden dolayıdır bilemiyorum ama öyle olsaydı klavyemin ışıkları da yanardı 2 gün önce... valla anlayamadım umarım geçici bir şeydir

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
vah seni istihdam eden şirketin haline sdkmsmkdskmdksd (kesin doğrudur bu arada)
John macafee nin videosunu izlemenizi tavsiye ederim hocam :) antivirusle iyi eğlenceler.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
sjsldsdlskldlsdk aynen kanka antivirüssuz devammmmmmmmm
İlk dersimde antivirusler alt teknoloji bilgini için tanrıdır diye bir cümle kurmuştu hocam harbiden doğruymuş 😂 milyonlarca dosyanı 5 dkda bir taratıp sistemini yavaşlatmaya devam hocam 👍👍 ayneeeen

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Aykut
İlk dersimde antivirusler alt teknoloji bilgini için tanrıdır diye bir cümle kurmuştu hocam harbiden doğruymuş 😂 milyonlarca dosyanı 5 dkda bir taratıp sistemini yavaşlatmaya devam hocam 👍👍 ayneeeen
kimse tanrı demiyor dostum, antivirüsler aziz kurtarıcı veya bilge koruyucu falan değil, öylesini iddia etmedim zaten ama senin dediğin gibi "ya çok gereksiz üff" de demedim çünkü değil. Hocana sevgiler bu arada

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
kimse tanrı demiyor dostum, antivirüsler aziz kurtarıcı veya bilge koruyucu falan değil, öylesini iddia etmedim zaten ama senin dediğin gibi "ya çok gereksiz üff" de demedim çünkü değil. Hocana sevgiler bu arada
Her şey yerinde güzeldir. Crackli program girmeyen her şeyi official yani orjinal kullanan bir bilgisayara zaten virus bulaşamaz internetten rar dosyaları vs indirilmediği sürece. Yeni yüklenen bir dosya yok ise veya hali hazırda kullanım devam ediyor ise antivurus tamamen gereksizdir çünkü arka planda 5 dkda bir tarama yapar çekirdek yalıtım aktif hale getirir. Zaten kernelde güvenlik güncellemeleri olmadığı sürece istediğin kadar antivirus kur senin pc çöker hocam. O yüzden windows için güvenlik güncellemesi gelir ayda bir haftada bir. Rusyada 13 yaşında çocuğun yazdığı yeni virus programını ratı senin bilgisayarın görmez bile merak etme. Virusler için 2 katlı sunucu sistemi kullanılır senin erişim sağladığın sistemler ayrı bir depolamada yedeklenir çok büyük saldırı olursa erişimini kapatıp yedek sunuculara geçerler :) yani sistemine sadece bu dosyayı yükleme zararlı olabilir ( isimden dolayı ) diyecek adam zaten onu yapmasa da olur. Antivirus dikkatsiz insanların parasını almak için yapılmıştır. Antivirusun bile çakması varken piyasada yani ne virusten korunması ? 😂 Nereye girdiğine çıktığına bilgisayarına ne kurduğuna dikkat ettiğin sürece hiçbir şey olmaz. Zaten hedefleyecekleri son kişi sensin merak etme sana zarar vermek isteyecek hacker zaten ddos atar 😂 onda da modemi resetlersin savuşturursun. Telekom böyle bir şeyde şikayetini zaten oluşturuyor ekstrem paket transferlerinde ha kişiler olduğu için uğraşılmıyor orası ayrı konu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,185
Üyeler
168,256
Son üye
Agittoo
Top Bottom