Neler Yeni

Bilgisayarımın ekranı artık geç açılıyor?

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Aykut
Her şey yerinde güzeldir. Crackli program girmeyen her şeyi official yani orjinal kullanan bir bilgisayara zaten virus bulaşamaz internetten rar dosyaları vs indirilmediği sürece. Yeni yüklenen bir dosya yok ise veya hali hazırda kullanım devam ediyor ise antivurus tamamen gereksizdir çünkü arka planda 5 dkda bir tarama yapar çekirdek yalıtım aktif hale getirir. Zaten kernelde güvenlik güncellemeleri olmadığı sürece istediğin kadar antivirus kur senin pc çöker hocam. O yüzden windows için güvenlik güncellemesi gelir ayda bir haftada bir. Rusyada 13 yaşında çocuğun yazdığı yeni virus programını ratı senin bilgisayarın görmez bile merak etme. Virusler için 2 katlı sunucu sistemi kullanılır senin erişim sağladığın sistemler ayrı bir depolamada yedeklenir çok büyük saldırı olursa erişimini kapatıp yedek sunuculara geçerler :) yani sistemine sadece bu dosyayı yükleme zararlı olabilir ( isimden dolayı ) diyecek adam zaten onu yapmasa da olur. Antivirus dikkatsiz insanların parasını almak için yapılmıştır. Antivirusun bile çakması varken piyasada yani ne virusten korunması ? 😂 Nereye girdiğine çıktığına bilgisayarına ne kurduğuna dikkat ettiğin sürece hiçbir şey olmaz. Zaten hedefleyecekleri son kişi sensin merak etme sana zarar vermek isteyecek hacker zaten ddos atar 😂 onda da modemi resetlersin savuşturursun. Telekom böyle bir şeyde şikayetini zaten oluşturuyor ekstrem paket transferlerinde ha kişiler olduğu için uğraşılmıyor orası ayrı konu.
oğlum bir de paragraf döşemişssin. Tekrar ediyorum antivirüs ne ilahtır ne de senin dediğin gibi gereksizdir. Şirkette biz antivirüs yanında milyon tane ek ürün kullanıyoruz ki bunları kullanmamıza rağmen "artık bize virüs falan işlemez" demiyoruz. Bunlar güvenlik önlemidir. Dijitalde yüzde yüz koruma diye bir şey yoktur. Ev tipi kullanıcı için antivirüs önerisi vermedim zaten? Normal windows defender yeterli. Gidipte sürekli korsan, crack indirmeyin. Ha korsan indirdikten sonra antivirüs bir şey bulmadı, o zaman bir şey yoktur yanılgısına da düşmeyin.

Top Bottom