Neler Yeni

YURT DIŞI 15 PRO MAX Alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mert kahveci
Selamlar YD 15 pro max alıcam 1 2 aya falan nelere dikkat etmek gerekir ve aldıktan sonra bu simkart olayları nasıl oluyor benim bildiğim 4 + 4 toplam 8 ay oluyor geri kalan 4 ayı nasıl yapabiliriz yada yapılma gibi bir durum varmı çift fiziki simkartlı alıcam bu arada bu esim de takınca 12 ay olurmu bilgilendirirseniz sevinirim

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
EnsarTelli
Selamlar YD 15 pro max alıcam 1 2 aya falan nelere dikkat etmek gerekir ve aldıktan sonra bu simkart olayları nasıl oluyor benim bildiğim 4 + 4 toplam 8 ay oluyor geri kalan 4 ayı nasıl yapabiliriz yada yapılma gibi bir durum varmı çift fiziki simkartlı alıcam bu arada bu esim de takınca 12 ay olurmu bilgilendirirseniz sevinirim
Olmaz 8 ay sim e değil telefon a verilen süre
Üstelik 8 ay kullanıp sonra 4 ay yanında başka telefon gezdirmek bence hamallık

Canx72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Mantıklı şuan bu cihazdan yazıyorum :) yd

şahin doğan

80+ Platinum
15 serisi çoğunlukla toplamaya döndü. 1-2 aya piyasada sıfırı zaten kalmaz, 2. Elde de pil sağlığına dikkat etmek gerekir. 90 altı cihaz için sağlam fiyat alman lazım.
İstersen çift fiziki al istersen çift e sim al her türlü en fazla 8 ay kullanabiliyorsun. Yanında 2. Cihaz veya sim kart takılan arama ve internet paylaşan cihazlardan alman lazım. (Hiç denemedim bilgim yok)

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mert kahveci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 serisi çoğunlukla toplamaya döndü. 1-2 aya piyasada sıfırı zaten kalmaz, 2. Elde de pil sağlığına dikkat etmek gerekir. 90 altı cihaz için sağlam fiyat alman lazım.
İstersen çift fiziki al istersen çift e sim al her türlü en fazla 8 ay kullanabiliyorsun. Yanında 2. Cihaz veya sim kart takılan arama ve internet paylaşan cihazlardan alman lazım. (Hiç denemedim bilgim yok)
0 Alıcam zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı şuan bu cihazdan yazıyorum :) yd
nasıl hocam bi fark varmı bu 8 ay muhabbeti dışında

şahin doğan

80+ Platinum

Canx72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
0 Alıcam zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl hocam bi fark varmı bu 8 ay muhabbeti dışında
Keskinlikle güvenilir birinden al faturasını falan iste benimki İsveç’ten faturalı şekilde geldi. Başka bir şeyi yok sadece 8 ay sonra telefon sinyali gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,055,898
Üyeler
167,739
Son üye
anmet34
Top Bottom