Arkadaşlar iyi akşamlar, bir kaç gün önce cat7 kabloya geçiş yaptım ancak internet hızımda bir düşüş yaşıyorum. Benim cihazım hariç diğer kablolu bağlantıya cihazların hızları 100mb sabitlenmiş durumda ve hiç bir şekilde değiştirilemiyor. Speedtest üzerinde herhangi bir problem gözükmüyor ama indirme yaparken maksimum 20mb görebildim şimdi ise 2mb in üzerine çıkamıyorum. Ağ sıfırlama yaptım internet sağlayıcımla görüştüm herhangi bir problem olmadığını söylediler. Driverları sildim tekrar yükledim, hiç bir şekilde bir çözüm bulamıyorum bir çözümünü bilen yardımcı olabilecek birisi var mı? Teşekkürler iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı zamanda laptop üzerinden Wi-Fi üzerinden indirme yaparken yine steam üzerinden 300mb in üzerine çıkabiliyorum, eski kabloma dönmeme rağmen herhangi bir değişiklik olmuyor bunu da eklemek istedim.Arkadaşlar iyi akşamlar, bir kaç gün önce cat7 kabloya geçiş yaptım ancak internet hızımda bir düşüş yaşıyorum. Benim cihazım hariç diğer kablolu bağlantıya cihazların hızları 100mb sabitlenmiş durumda ve hiç bir şekilde değiştirilemiyor. Speedtest üzerinde herhangi bir problem gözükmüyor ama indirme yaparken maksimum 20mb görebildim şimdi ise 2mb in üzerine çıkamıyorum. Ağ sıfırlama yaptım internet sağlayıcımla görüştüm herhangi bir problem olmadığını söylediler. Driverları sildim tekrar yükledim, hiç bir şekilde bir çözüm bulamıyorum bir çözümünü bilen yardımcı olabilecek birisi var mı? Teşekkürler iyi forumlar.