Ankaradayım, süperonlinenin verdiği model HG8245X6-10. Tabiiki talep edebilirim ama bu şekilde daha iyi değil miDahili ont li router mu var? Hangi ildesiniz? Cihazın modeli ne Superonline'ın verdiği?
1- Superonline'dan router + ont değişim talep edebilirsiniz?
2- Bölgenize yakın ikinci el ont satanlardan deneyerek ont alabilirsiniz. Çalışma ihtimali olacaktır.
dahili ontli mi bu ürünlerTplink VR modelleri / kenetic veya Asusun Giga modelleri çok iyi. Bu 3 marka kalitelidir.
Buradan hangisini önerirsiniz
Ne yapmam gerekÖrnek olarak attım; öneri amaçlı değil. Almayın attıklarımı. Zaten bu cihazları alsanızda; kullanma ihtimaliniz yok gibi. Superonline size; kullanıcı adı ve şifrenizi vermeyecek.
Attığınız 2. Fotoğraftaki gibi küçük bir cihaz alayım değil miSp'den kurtulun.![]()
kullanıcı adı şifrenizi zorla alabilirsiniz aldığını söyleyen kişiler var, yada kullanıcı adını gösteren router'lar var youtube'den bakabilirsiniz, örnekleri var. Bende sp 1000 mb kullanıyorum, huwai marka modem'de anlık kopmalar yaşadım, zor bela zte marka modem ile değiştirdiler. Ama bende modem arayışı içindeyim. Asus Dsl- AX82u modelini önerdiler, İlerleyen günlerde bakacaz artık.
![]()
Huawei EchoLife HG8010H V2 GPon Terminal Sc/Ap - PttAVM.com - 2025
Huawei EchoLife HG8010H V2 GPon Terminal Sc/Apc 1 Ge Ont ORJİNAL GARANTİLİ - 2025www.pttavm.com
Bu ürünü alıp Ankara'da tak-çalıştır kullanan var. Sizinde saha görünen o ki Huawei.
Napmam gerektiğini hiç anlamadım fena halde kafam karıştı superonline arayıp modem değiştirmek istediğimi ve kullanıcı adı şifremi istediğimi mi söylemeliyimHiçbir şey almayın; cihaz değişimi için kayıt açın.
DSL özelliği olan bir cihaz almanıza gerek yok ki. Yani taşınma etme gibi durumlar yada illaa dsl yedek hat yapacağım demiyorsanız.kullanıcı adı şifrenizi zorla alabilirsiniz aldığını söyleyen kişiler var, yada kullanıcı adını gösteren router'lar var youtube'den bakabilirsiniz, örnekleri var. Bende sp 1000 mb kullanıyorum, huwai marka modem'de anlık kopmalar yaşadım, zor bela zte marka modem ile değiştirdiler. Ama bende modem arayışı içindeyim. Asus Dsl- AX82u modelini önerdiler, İlerleyen günlerde bakacaz artık.