Neler Yeni

8Bitdo 2C Gamepad'in Triggerları BERBAT! Şahsen alınmasını önermiyorum

Enivici Vokke

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,268
İsim
Abdullah Aydoğdu

Bu gamepadi sırf F1 ve hikayeli oyunlar için aldım. Çoğunlukla F1 oynuyorum. Logitech F310'dan geçtim. 310'da en ufak ittirmeyi algılıyor oyunda ve testlerde. 8bitdo gamepadde ise %20 bir ölü bölge var.
Herkes Logitech'e fosil der ama onun triggerlarındaki hassasiyet bu gamepadde yok. Bunun analogları aşırı hassas, hiçbir lafım yok çok iyi ama triggerlar kullandığım en berbat triggerlar.
Viraja giriyorum ufak frenle, freni algılamıyor çünkü neredeyse yarısına kadar basmam lazım. Virajda ufak gaza basıyorum spin atmamak için gazı algılamıyor çünkü gene aynı şekil en aşşa %20 deadzone var.
Reddit'te de hakkında bir çok şikayet okudum triggerlar hakkında. Özellikle yarış oyunları oynayanlar için bu aleti tavsiye etmiyorum.

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Uygulaması yüklü mü ona rağmen ölü bölge mi var. Bende pro 2 modeli var her ayarı kendim yapabiliyorum.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,268
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulaması yüklü mü ona rağmen ölü bölge mi var. Bende pro 2 modeli var her ayarı kendim yapabiliyorum.
Uygulaması dediğiniz şey sadece güncellemeye yarıyor 2C'de. Herhangi bir ayar imkanı yok. Sadece update menüsü var o kadar.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,488
İsim
Diyarhan
Piyasada 30 dolar altına eksiği olmayan gamepad yok malesef. 2C de triger sorunu x15 de bumper sorunu xbox da deadzone sorunu. Gamepad alınacaksa X10 X20 G5 PRO T4 Kaleid tarzı ürünlerin altına düşülmemeli düşülürse 2 3 model dışında sorunsuz ürüne denk gelmek zor oluyor.

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Uygulaması dediğiniz şey sadece güncellemeye yarıyor 2C'de. Herhangi bir ayar imkanı yok. Sadece update menüsü var o kadar.
https://app.8bitdo.com/ ultimate software üzerinden kontrolcünün tuş haritasını değiştirebilirim. Triggerların ölü bölgesini ayarlayabilirim veya joysticklerin. Sanki bende dokunduğum gibi algılıyor hiç ölü bölge yok eve gidince istersen görsel veya video atarım.

Aykut D.

80+ Gold
İçi açılım %20 lik boşluğu doldursanız nasıl olur yapılabilirmi ?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,268
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://app.8bitdo.com/ ultimate software üzerinden kontrolcünün tuş haritasını değiştirebilirim. Triggerların ölü bölgesini ayarlayabilirim veya joysticklerin. Sanki bende dokunduğum gibi algılıyor hiç ölü bölge yok eve gidince istersen görsel veya video atarım.
Dostum ben Ultimate hakkında konuşmuyorum ki. 2C^de bir ayar yapabiliyor musun? Aynı gamepadler hakkında konusmuyoruz bile.
Konuyla alakasını anlamadım. 2C'ye kötü diyorum Ultimate'ye bir şey demedim ki kullanmadığım alete niye laf atayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçi açılım %20 lik boşluğu doldursanız nasıl olur yapılabilirmi ?
Nasıl yapacağım bilmiyorum ki.

Aykut D.

80+ Gold
Nasıl yapacağım bilmiyorum ki.
Klavye modlayan arkadaşlardan sandım sizi klavye modlayan elemanlar yapabiliyor tabi sendeki durumu netleştirmek lazım sen bilmiyorsan hiç kurcalama cihazı .

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
2 tane Xbox 9.nesil aldım 2-2.5 yıl oldu aşağı yukarı, hâlâ ilk günkü gibi ne deadzone var ne de trigerlerde hassasiyet problemi, yağ gibi kayıyor ama güncel fiyatları bilmiyorum tabi, yakın arkadaşım F710 kullanıyor o da baya memnun yıllardır bence çok aksiyon aramaya gerek yok

Loki_0

80+
Piyasada 30 dolar altına eksiği olmayan gamepad yok malesef. 2C de triger sorunu x15 de bumper sorunu xbox da deadzone sorunu. Gamepad alınacaksa X10 X20 G5 PRO T4 Kaleid tarzı ürünlerin altına düşülmemeli düşülürse 2 3 model dışında sorunsuz ürüne denk gelmek zor oluyor.
Fantech Shooter III ' de bildiğiniz kronik bir sorun var mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,268
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bırakın 3-4k lık gamepadleri sıfırı 600-700 lira olan 20 yıllık fosil F310'da bu kadar deadzone yok triggerlarda.
Bu gamepad PS3 gamepadiyle bile yarışamaz trigger konusunda. İsimsiz, Rampage gamepadlar falan ancak rakibi olabilir.

Onun dışındaki konularda müthiş. Analoglarda ölü bölge yok denecek kadar az, cidden bu kadar hassas analog kullanmamıstım. Hani bu kadar hassas olmasına alışamadım desem abartmış olmam
1 kez olsun bağlantısı kopmadı. Triggerlar yumuşak, Logitech'deki gibi yarıştaş sonra parmağıma kramp girmiyor. Ama cidden bu kadar berbat trigger da koymazsın şu gamepade ya. Trigger haricinde şahsi yorumum lb-rb tuşları da berbat. Oynadığınız oyunda atağı rb tuşuyla falan yapıyorsanız ve bol bol basmanız gerekecekse geçmiş olsun.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,488
İsim
Diyarhan

~helloworld

80+ Bronze
bir adet ultimate c 2.4ghz var bir adet de ultimate c var programların hiçbiri kolları okumuyor daha önce programı aramıştım bulamamıştım şimdi de program cihazı takınca okumuyor garip :D

Top Bottom