stoğa ne zaman gelir fikrin varmi![]()
FGG Madlions MAD60/68 HE Mekanik Klavye [Ön Sipariş]
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir. Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış...wraithesports.com
stoğa ne zaman gelir fikrin varmi
Önemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir.stoğa ne zaman gelir fikrin varmi
başka öneriniz varmıÖnemli: Bu bir ön sipariş satın alımıdır. Tahmini kargoya verilme tarihi 21-25 Şubat olarak belirlenmiştir. Eğer bir ön sipariş ürünüyle stoktaki bir ürünü aynı sepette satın alacak olursanız ürünler aynı zamanda gönderilecektir.
ak 680 alınır hocam ben yeni aldım sayılır 1 hafta içinde bazı tuşlar çift basmaya başladı onuda klavyeyi resetleyip düzelttim şuan sıkıntı yok gayet tatlı ve sesi baya iyiAjazz ak680 almayı düşünüyorum sorunu varmı? yerine başka bişeymi önerirsiniz
hangi switchler ile uyumlu biliyormusun araştırdım biraz ama bulamadımak 680 alınır hocam ben yeni aldım sayılır 1 hafta içinde bazı tuşlar çift basmaya başladı onuda klavyeyi resetleyip düzelttim şuan sıkıntı yok gayet tatlı ve sesi baya iyi