Hocam ben mousepad olmadan kullanicam sıkıntı yaratır mı kiStandart ve kaliteli skatez fark yaratıyor mu ? Benim mouse pad halı gibi oldu 5 senelik
Hocam ben mousepad olmadan kullanicam sıkıntı yaratır mı kiStandart ve kaliteli skatez fark yaratıyor mu ? Benim mouse pad halı gibi oldu 5 senelik
mousepad şart bence iyi oyun oynamak istiyorsanHocam ben mousepad olmadan kullanicam sıkıntı yaratır mı ki
Benim masa çok kaygan yıllardır masada oynuyorum çok alıştım mousepadsiz daha iyiym mouse için sıkıntı olmuyorsa öyle kullanirimmousepad şart bence iyi oyun oynamak istiyorsan
anlayamadım neyden geliyorYay sesi mi?
Fareden hocam gıcırtı demiştiniz ya, yay sesi gibimi?anlayamadım neyden geliyor
Gıcırtı sorunu wd40 ile çözülüyormuş farklı bir konu da görmüştümilk günden müzik aletine döndü aşırı moralim bozuldu 6 yıldır kullandığım g402 de double click bile yok
kapı gıcırtısı gibi hocamFareden hocam gıcırtı demiştiniz ya, yay sesi gibimi?
deneyeceğim şimdilik sol tıka sertçe vurdum gitti gibiGıcırtı sorunu wd40 ile çözülüyormuş farklı bir konu da görmüştüm
valla yapacak bir şey yok kullanacağım elimde başka fare yokkapı gıcırtısı gibi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
deneyeceğim şimdilik sol tıka sertçe vurdum gitti gibi
Skatezlerin ömrü kısalır 200 tl klassenın classınj al geçHocam ben mousepad olmadan kullanicam sıkıntı yaratır mı ki
gelsede 103tl olmazBeyler stok yenilenince haber edermisiniz
Neden hocamgelsede 103tl olmaz