Neler Yeni

S23 ultra vs Magic 7 pro hangisi tercih edilmeli

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,405
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
S25 daha mantıklı. İşlemci gücünün farkı ilerde hissedilecektir.
yaptığı işe bağlı ce bence o fiyat farkını hissetirecek fark yok işlemci hariç. s25 almak isterse yine alınabilir snapdragon elit çok güzel işlemci . S24 o kadar iyi değil exynos işlemci sebebi ile

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,153
İsim
kilan embappe
Oyuncu telefonu 7 pro kamera olarak dengi düz s22 fln dır yada s23 s23 u soc dışında her anlamda çok daha iyi
Nerenden atıyorsun bu bilgileri? Magic 6 Pro S24 Ultra'dan çok daha iyidi kamera anlamında. Magic 7 Pro'da S25U'dan iyidir. Bu ikisi arasında S23 Ultra puan alamaz.

Jill Valentine

80+ Bronze
yaptığı işe bağlı ce bence o fiyat farkını hissetirecek fark yok işlemci hariç. s25 almak isterse yine alınabilir snapdragon elit çok güzel işlemci . S24 o kadar iyi değil exynos işlemci sebebi ile
Gelecekten bahsediyorum zaten. Özellikle son güncellemelerini alacağı zamanlarda illa ki günlük kullanımda bile hız farkı hissedilir.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,682
İsim
uwu
Nerenden atıyorsun bu bilgileri? Magic 6 Pro S24 Ultra'dan çok daha iyidi kamera anlamında. Magic 7 Pro'da S25U'dan iyidir. Bu ikisi arasında S23 Ultra puan alamaz.
Hocam ben redmagic ile karıştırdım honor magic yazdaydı ben öyle bir yazıyı yazmazdım ve 50k ya sadece redmagic 7 pro var onu düşünerek yazdım 57/58 k ya red magic 7 pro satılıyor s24u ya 60k vermeyen onada vermez diye düşündüm

Merhaba arkadaşlar. Şimdi konuya hızlıca geçiyorum. Annemde s24 ultra var. Babamda suan Redmi note 9 pro var(rootlu). Babam haliyle banka uygulamalarinda sıkıntı yaşıyor haliyle bir de mesleğinden kaynaklı sürekli statü muhabbeti dönüyor ama babam çok para vermeyi seven bir insan değil alirsa iyisini alır telefon geberene kadar kullanır. Aslında burda istediğimiz şeylerden birini söylemiş oldum uzun vade kullanım bizim için önemli s24 ultraya ikna edemiyorum vermem o parayi deyip duruyor. S23 ultra direk dikkatimi cekiyor ama işte hani yenisi çıktı düşündürüyor ne kadar güncelleme alacak destek alacak bu sıkıntıya sokuyor. Magic 7 pro tabi ekosistem olarak kötü bunun farkındayım. Ama yeni teknolojileri güzel duruyor. Bizimkiler telefonları kilif ve ekran koruyucu ile kullanir oyle hatta su zamana kadar kullandıkları hiç bir telefonun cami falan kırılmamış yamulmamistir ama insan ne olur ne olmaz diye garanti de istiyor. Yani anlayacağınız kafam çok karışık. Hatta daha da komigini söyleyim babama kalsa magic 6 pro alacak dun kafasını yedim bak su kadar para ver rahatla falan diye anlayacağınız uste de çıkamıyorum bir daha kaçak tarzi telefonda kullanmak istemiyor. Babam hep low profile telefon kullandi haliyle iyi bir şey kullansin fotoğraf cekerken video cekerken milletten istemesin direk kendi ceksin istiyorum sizce magic 7 pro onu sevindirir mi
14t pro alabilirsin tam bir baba telefonudur kendisi, benim babamda bulunmakta kamerası bayağı canlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzun kullanımda çin güvenilir değil.
Güvenilir bu arada 6 yıldır redmi note 7 kullanıyordum geçen hafta değiştirdim.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
14t pro alabilirsin tam bir baba telefonudur kendisi, benim babamda bulunmakta kamerası bayağı canlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilir bu arada 6 yıldır redmi note 7 kullanıyordum geçen hafta değiştirdim.
donmalar ile sinir krizi geçirtecek derecede.

MerTreX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mert Orun
yoo aslında günlük işler için gayet iyi bir hıza sahip 2019 da çıkan bir cihaz için eğer redmi note 7den bahsediyorsanız
Ben o arkadaşı anladim xiaomi sevmiyor iphone 6 muhabbetinden sonra onu anladım valla ben x3 pro kullaniyorum kronigi olmasa ki büyük ihtimal benim cihazda o sorun yok bi fabrika resetlesem telefonum daha bir iki sene daha gider Mi 14t pro benimde aklımda olan bir cihazdı onu da söyleyeyim çünkü f/p yani sonuçta. He şunu da söyleyeyim ben apple hiç sevmem ama Apple da en sevdiğim şey video çekimlerindeki stabilitedir. Annemde s24 ultra var iken fotoğraf çektiğimde acayip zevk aldım. Yani benim ana amacım telefon uzun süre kullanilacak ondan yoksa ben cok sey etmiyorum. Bana kalsa x7 pro olsun arkasina bakmasin ama bütçe bu iken de en iyisini alsin istiyorum. Biz telefon hic satmadık mesela hani babamin tum telefonlari tum bilgisayarlari hep evdedir ve bu diğer aile üyeleri içinde geçerlidir. Diger platformlarda yd x200 pro onerenler oldu ama yd kullanmak istemiyor ki bu konuda hak veriyorum. Yedek parça kısmını bilmem hani kendime alsam bu kadar düşünmem alirim honor geçerim. Ama iş babamı tatmin etmek olunca benim kafa gidiyor geliyor kafam agriyo düşünüyorum falan diye.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ben o arkadaşı anladim xiaomi sevmiyor iphone 6 muhabbetinden sonra onu anladım valla ben x3 pro kullaniyorum kronigi olmasa ki büyük ihtimal benim cihazda o sorun yok bi fabrika resetlesem telefonum daha bir iki sene daha gider Mi 14t pro benimde aklımda olan bir cihazdı onu da söyleyeyim çünkü f/p yani sonuçta. He şunu da söyleyeyim ben apple hiç sevmem ama Apple da en sevdiğim şey video çekimlerindeki stabilitedir. Annemde s24 ultra var iken fotoğraf çektiğimde acayip zevk aldım. Yani benim ana amacım telefon uzun süre kullanilacak ondan yoksa ben cok sey etmiyorum. Bana kalsa x7 pro olsun arkasina bakmasin ama bütçe bu iken de en iyisini alsin istiyorum. Biz telefon hic satmadık mesela hani babamin tum telefonlari tum bilgisayarlari hep evdedir ve bu diğer aile üyeleri içinde geçerlidir. Diger platformlarda yd x200 pro onerenler oldu ama yd kullanmak istemiyor ki bu konuda hak veriyorum. Yedek parça kısmını bilmem hani kendime alsam bu kadar düşünmem alirim honor geçerim. Ama iş babamı tatmin etmek olunca benim kafa gidiyor geliyor kafam agriyo düşünüyorum falan diye.
x3 pro bende var açılma süresi ölüm gibi.

Top Bottom