hocam skatez ne önerebilirsin yav bu mouse içinSkatezlerin ömrü kısalır 200 tl klassenın classınj al geç
hocam skatez ne önerebilirsin yav bu mouse içinSkatezlerin ömrü kısalır 200 tl klassenın classınj al geç
Valla 40 tl ye temudan aldım eger bütçeniz yüksek ise wraithden esp Tiger dot skatez alabilirsinhocam skatez ne önerebilirsin yav bu mouse için
Link gelir miValla 40 tl ye temudan aldım eger bütçeniz yüksek ise wraithden esp Tiger dot skatez alabilirsin
Mouse skatez yaz telefondayım link atamıyorumLink gelir mi
benim 8 şubatta verdigim siparisim yarın geliyorBende bayadır süredir böyle müşteri hizmetletine yazıyorum hep aynı şeyleri söylüyorlar bu gecikme sorunu sadece bendemi var yoksa çoğu kişidemi var aşırı gecikme var nedense
Hayla gümrükte şaka gibibenim 8 şubatta verdigim siparisim yarın geliyor
Ben 6 şubatta verdim hala havaalanında uçağa binicek daha ne zaman biner belli değil şaka gibi vallabenim 8 şubatta verdigim siparisim yarın geliyor
Normalde 15 şubatta binicek uçağa gelicek diye bilgi almıştım ama nedense binmedi uçağa dolmadığındanmı acabaBen 7 şubatta verdim hala havaalanında uçağa binicek daha ne zaman biner belli değil şaka gibi valla
Ben 2 şubatta sipariş vermiştim daha bugün havaalanına vardı diye güncellendi. 1 hafta sonra alanlar kullanıyo herhalde şuan da.Ben 6 şubatta verdim hala havaalanında uçağa binicek daha ne zaman biner belli değil şaka gibi valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normalde 15 şubatta binicek uçağa gelicek diye bilgi almıştım ama nedense binmedi uçağa dolmadığındanmı acaba
Ayni sekilde 1 subat ve 2 subatta verdigim siparislerin biri mng kargoya ulasti digeri gumrukte bekliyorBen 2 şubatta sipariş vermiştim daha bugün havaalanına vardı diye güncellendi. 1 hafta sonra alanlar kullanıyo herhalde şuan da.