o limit kalkmışçıkarmaz aynı tc üzerinden ayda 5 adet olmayacak şekilde
he tamam eski denmiş o galiba 2019 da bir yazı varda google da görünce ilk üstte yanlış anlamışiımçıkarmaz aynı tc üzerinden ayda 5 adet olmayacak şekilde
maalesef hocam dediginiz gibi keske kalkmış olsa ama devletimiz sagolsun limitleri bile düsürdüler temu populer oluncao limit kalkmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
he tamam eski denmiş o galiba 2019 da bir yazı varda google da görünce ilk üstte yanlış anlamışiım
Bunu ben bugün teslim aldım gerçekten çok çok iyi, şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar alın dua edersiniz,üstelik sitedeki muafillerine göre cidden iyi fiyata geliyorVergisiz 482tl lazım olan varsa yada 100tl kredisi hediyesi olan
bana hala gelmediBunu ben bugün teslim aldım gerçekten çok çok iyi, şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar alın dua edersiniz,üstelik sitedeki muafillerine göre cidden iyi fiyata geliyor
Kasa temizlenirmi bunlaBunu ben bugün teslim aldım gerçekten çok çok iyi, şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar alın dua edersiniz,üstelik sitedeki muafillerine göre cidden iyi fiyata geliyor
fan bağlantılarını anakarttan ayırıp temizleye bilirsinKasa temizlenirmi bunlar
Kasa için gerek yok hocam bence soğuk fön tut yeterKasa temizlenirmi bunla
Temizlenir ama 4.kademede acma zira çok güçlü ufueuyir zarar verirsinKasa temizlenirmi bunla
ajaj ne zaman indirime giricek yahu bayadır arıyorum
birisi kalktı dediler bende kalktı mı diye yazdım kalktı yazıyor sonra girdim linkle 2019 da yazılmış yazımaalesef hocam dediginiz gibi keske kalkmış olsa ama devletimiz sagolsun limitleri bile düsürdüler temu populer olunca
keşke kalksa şu 30 euro sınırımaalesef hocam dediginiz gibi keske kalkmış olsa ama devletimiz sagolsun limitleri bile düsürdüler temu populer olunca