480 k dan daha ucuza bulamadım ben..indirimli bi kampanyasına da denk gelmedim, ama kredi vermişti alışveriş karşılığı 1000 tl o şekilde bedavaya yakın geldi banaListedeki fanı nasıl indirimli satın alabiliyoruz? Daha önce Temu dan sipariş vermedim.
wincredit yazın çıkar arama yerine480 k dan daha ucuza bulamadım ben..indirimli bi kampanyasına da denk gelmedim, ama kredi vermişti alışveriş karşılığı 1000 tl o şekilde bedavaya yakın geldi bana
Kısa bir özetleme şansın var mı hocam wincredit yazdım şu an 1200 jeton toplamamı istiyor 50 jeton eksik. Nasıl tamamlarımBiliyorum ara ara yazıp faydalanıyorum genelde 2 günde 1 geliyor baya uygun geliyor ürünler iyi bi arastirma ve fiyat ayarlamasiyla, ayrıca % 20 indirim istiyorum temu dan daha da uyguna gelebiliyor urunlerin totaldeki fiyatları..Tek sıkıntı ulaşım süreleri zaman zaman uzayabiliyor çok sık olmamakla birlikte..
Bundan sonra 1000 tl lik bi alışveriş yapıyorsun 2 gün bekliyorsun ortalama..Sonra 1000 tl lik ücretsiz alışveriş imkanı veriyor, ki vergi dahil 1000 tl lik alışveriş yaparsan ücretsiz gelir.. Ama sepetine 1000 tl lik ürünler koyarsan üstüne 600 tl civarı vergi eklenir urunu o şekilde alırsın bu noktaya dikkat ederek sepetine oluştur derim.. 2 gün sonra mesajlatina bildirimi gelir 1000 tl krediniz hesabınıza tanımlandı diye.. Kendin kontrol etmek istersen de wincredit diyerek arayabilirsin..Kısa bir özetleme şansın var mı hocam wincredit yazdım şu an 1200 jeton toplamamı istiyor 50 jeton eksik. Nasıl tamamlarım
kanka hangi link aktif şuan bende çıkmıyoraj159pro geldi ama cok begenmedim premium hissiyat yok, bi tanede uygun klavye lazım yok mu fırsat beyler ?
bu linke yönlendiriyor siparişlerimden bakınca.kanka hangi link aktif şuan bende çıkmıyor
bende 800tl gözüküyor yeni hesap da açtım değişen yok