Neler Yeni

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
Bundan sonra 1000 tl lik bi alışveriş yapıyorsun 2 gün bekliyorsun ortalama..Sonra 1000 tl lik ücretsiz alışveriş imkanı veriyor, ki vergi dahil 1000 tl lik alışveriş yaparsan ücretsiz gelir.. Ama sepetine 1000 tl lik ürünler koyarsan üstüne 600 tl civarı vergi eklenir urunu o şekilde alırsın bu noktaya dikkat ederek sepetine oluştur derim.. 2 gün sonra mesajlatina bildirimi gelir 1000 tl krediniz hesabınıza tanımlandı diye.. Kendin kontrol etmek istersen de wincredit diyerek arayabilirsin..
Bir de ben şöyle yapiyorum:..1000 tl kredi verdiği zaman 2.kez alışveriş yapiyorum, vergiyle 1000 tl sınırına dikkat ediyorum dolayısıyla tekrar 1000 tl kredi veriyor onu da 2 gün sonra tekrar tanımladığınız yine aynı taktikle kullanıyorum. Dolayısıyla birçok farklı hesaptan çok farklı tc kimlik no tanımlayarak uygun fiyata sıklıkla alışveriş yapıyorum bedavaya yakin fiyatlarla
wincredit yazdığım zaman 600 jeton topla çıktı. sepetim 1114 tl tutuyor vergi dahil. Bu siparişi geçtiğim zaman ne kadarlık bir kredi gelecek?

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Ahmet Taşlıova
wincredit yazdığım zaman 600 jeton topla çıktı. sepetim 1114 tl tutuyor vergi dahil. Bu siparişi geçtiğim zaman ne kadarlık bir kredi gelecek?
Hocam bende öyle çıkmıyor alisveris sikligi ya da kullanıcı bazında değişiyor olabilir, bende her çıktığında toplam 1200 jeton topla diyor ve kendi otomatik 1150 jeton tanımlıyor, 1000 tl üzeri siparişi onayladigimda da 1200 e tamamlayıp tebrikler 72 saat içinde 1000 tl krediniz tanımlandı diyor 2 gun sonra da kendi otomatik tanimlamis oluyor mesajlar kismindan da bildirimi geliyor ve bu en başından beri böyle gelişti ben de..Az sonra ekran görüntüsü de gönderirim bakarsınız sizde neden farklı anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk resimde 2 gün önce yaptığım alışveriş karşılığında 1200 jetona tamamladığım için 1000 TL krediyi 51 saat içinde alacağıma dair bilgi notu var ve muhtemelen bu gece 12 den sonra tanımlayacaklar onun resmini de tanımlandığında ayrıca paylaşırım...
İkinci ve üçüncü resimlerde ise bana yakın zamanda tanımlanan krediler var, dikkat edersen sadece 1 hafta içinde 2 kez 1000 TL tanımlandı ve kullandım da...Üçüncüsü de bu gece yarısından sonra tanımlanacak büyük ihtimal ve onu da yarın kullanırım..

Ekler

• asd.jpeg
    asd.jpeg
    103.4 KB · Hit: 111
  • dsads.jpeg
    dsads.jpeg
    101.5 KB · Hit: 110
  • erggdf.jpeg
    erggdf.jpeg
    106.9 KB · Hit: 109
Son düzenleme:

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Alkame
Hocam bende öyle çıkmıyor alisveris sikligi ya da kullanıcı bazında değişiyor olabilir, bende her çıktığında toplam 1200 jeton topla diyor ve kendi otomatik 1150 jeton tanımlıyor, 1000 tl üzeri siparişi onayladigimda da 1200 e tamamlayıp tebrikler 72 saat içinde 1000 tl krediniz tanımlandı diyor 2 gun sonra da kendi otomatik tanimlamis oluyor mesajlar kismindan da bildirimi geliyor ve bu en başından beri böyle gelişti ben de..Az sonra ekran görüntüsü de gönderirim bakarsınız sizde neden farklı anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk resimde 2 gün önce yaptığım alışveriş karşılığında 1200 jetona tamamladığım için 1000 TL krediyi 51 saat içinde alacağıma dair bilgi notu var ve muhtemelen bu gece 12 den sonra tanımlayacaklar onun resmini de tanımlandığında ayrıca paylaşırım...
İkinci ve üçüncü resimlerde ise bana yakın zamanda tanımlanan krediler var, dikkat edersen sadece 1 hafta içinde 2 kez 1000 TL tanımlandı ve kullandım da...Üçüncüsü de bu gece yarısından sonra tanımlanacak büyük ihtimal ve onu da yarın kullanırım..
Hocam merhaba aynı soruyu sordularsa yada forumda varsa göremedim kusura bakma.
Şimdi aklıma takılan bir şey var diyelim ben 1.5k lık alışveriş yaptım bana 1500'lik kupon mu veriyor bana, ben bu kuponu bir dahaki sefere direk kullanabiliyor muyum ve gümrük ödemesinde de indirim yapıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mustafa OZKAYA
temuda en fazla ne kadara kadar yapabiliyoruz su an son düzenleme ile?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,081
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Hocam merhaba aynı soruyu sordularsa yada forumda varsa göremedim kusura bakma.
Şimdi aklıma takılan bir şey var diyelim ben 1.5k lık alışveriş yaptım bana 1500'lik kupon mu veriyor bana, ben bu kuponu bir dahaki sefere direk kullanabiliyor muyum ve gümrük ödemesinde de indirim yapıyor mu?
Hocam kupon indirimi diye bir olay var 2bintllik kupon verecekti bana. Siparisi verdim parca parca kupon verdi. Misal 1000tl ustune 100tl indiirm kuponundan 20 adet. Muhtemelen o da oyledir

gavanoz

80+
mikrofon için link var mı güncel olarak acaba

Top Bottom