mk3_ugur
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18
- İsim
- uğur dkyr
wincredit yazdığım zaman 600 jeton topla çıktı. sepetim 1114 tl tutuyor vergi dahil. Bu siparişi geçtiğim zaman ne kadarlık bir kredi gelecek?Bundan sonra 1000 tl lik bi alışveriş yapıyorsun 2 gün bekliyorsun ortalama..Sonra 1000 tl lik ücretsiz alışveriş imkanı veriyor, ki vergi dahil 1000 tl lik alışveriş yaparsan ücretsiz gelir.. Ama sepetine 1000 tl lik ürünler koyarsan üstüne 600 tl civarı vergi eklenir urunu o şekilde alırsın bu noktaya dikkat ederek sepetine oluştur derim.. 2 gün sonra mesajlatina bildirimi gelir 1000 tl krediniz hesabınıza tanımlandı diye.. Kendin kontrol etmek istersen de wincredit diyerek arayabilirsin..
Bir de ben şöyle yapiyorum:..1000 tl kredi verdiği zaman 2.kez alışveriş yapiyorum, vergiyle 1000 tl sınırına dikkat ediyorum dolayısıyla tekrar 1000 tl kredi veriyor onu da 2 gün sonra tekrar tanımladığınız yine aynı taktikle kullanıyorum. Dolayısıyla birçok farklı hesaptan çok farklı tc kimlik no tanımlayarak uygun fiyata sıklıkla alışveriş yapıyorum bedavaya yakin fiyatlarla