Neler Yeni

GASTRONOMİ OKUMAK İÇİN BAŞKA OKULA GİDİCEM

wasp01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yağız
Selam şimdi ben 10. sınıfım meslek lisesinde okuyorum ve okulumda gastronomi bölümü yok başka okulda gastronomi bölümü var ben bilişim okuyorum. Üniversite hedefim ise izmir ekonomi gastronomi bölümü veya eskişehir osmangazi üniversitesi .Şimdi ben meslek lisesinden diğer okula gitsem zaman kaybetmiş olurmuyum

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet
Selam şimdi ben 10. sınıfım meslek lisesinde okuyorum ve okulumda gastronomi bölümü yok başka okulda gastronomi bölümü var ben bilişim okuyorum. Üniversite hedefim ise izmir ekonomi gastronomi bölümü veya eskişehir osmangazi üniversitesi .Şimdi ben meslek lisesinden diğer okula gitsem zaman kaybetmiş olurmuyum
lisede geçiş yapmak saçmalık. Eğitimini liseye göre al daha sonra üniversitede gerekli eğitimi alırsın.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
abdulkadir bayram
Meslek liselerindeki sistemi tam bilmiyorum ama ana amaç sanırsam okuduğun bölümü seçersen ek puan falan sağlıyor. Zaten sen bunun ana eğitimini üniversitede alacaksın geçersen zaman kaybedeceğini sanmıyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
imdi ben meslek lisesinden diğer okula gitsem
Ben sana Cb250r öneririm. Motosikleti al nereye gidiyorsan onunla git.

1739747909397.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,622
Üyeler
168,468
Son üye
bruskcan
Top Bottom