Yukardan iceriye toz cekmezmi iceriye verirseYukarıya hava vermesi icin duz fan alacaksin ama o sekilde kullanmani cok onermem. Reverse al iceri hava ceksin
Filtre oluyor kasaların ustunde yani benim kasamda bulunuyorYukardan iceriye toz cekmezmi iceriye verirse
Filtre var zatende en iyi hava akisi boyle oluyor diye biliyorum.Filtre oluyor kasaların ustunde yani benim kasamda bulunuyor
Hocam bunlar çok fazla fark ediyormuya? Bilmedigimden soruyorumFiltre var zatende en iyi hava akisi boyle oluyor diye biliyorum.
Hocam bunlar çok fazla fark ediyormuya? Bilmedigimden soruyorum
Yani ben 2 ayda bir filtreyi tekizliyorum bi firca vuruyorum bitiyor orda sivi sogutmam var onun fanlari cekiyor cok toz cekmiyor yani hocam kafanizda sorun tozsa gerek yok ama eger sorun sogutma ise onu bilemiyorumZamaninda bu videoyu izlemistim cok kotu 3 4 tane yapabilecegin fan configurasyonu var gerisi cok farketmiyo ama en verimlisini yapmak daha mantikli.birde yukardan cok toz alir pc diye biliyorum ben.
yukarıdan kasa içerisine hava vermek mantıksız ısınan hava yükselir mantığıyla yukarıdaki fanın bu yükselen sıcak havayı daha rahat dışarı atması için dış tarafa atacak konumda olması lazımZamaninda bu videoyu izlemistim cok kotu 3 4 tane yapabilecegin fan configurasyonu var gerisi cok farketmiyo ama en verimlisini yapmak daha mantikli.birde yukardan cok toz alir pc diye biliyorum ben.
su fanlarin arasinda biriken fanlari ben temizleyemiyorum.Yani ben 2 ayda bir filtreyi tekizliyorum bi firca vuruyorum bitiyor orda sivi sogutmam var onun fanlari cekiyor cok toz cekmiyor yani hocam kafanizda sorun tozsa gerek yok ama eger sorun sogutma ise onu bilemiyorum