Neler Yeni

Yardım KASANIN USTUNE TAKILICAK FANLAR REVERSE MU OLACAK

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kağan
Temudan fan alicam 1000tl kredi veriyo kasainin ustundeki fanlarin reverse olmasi gerekiyo dimi yukariya hava vermesi icin

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
856
İsim
Murat
Yukarıya hava vermesi icin duz fan alacaksin ama o sekilde kullanmani cok onermem. Reverse al iceri hava ceksin

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Screenshot_20250217_104733_Google.jpg
    Screenshot_20250217_104733_Google.jpg
    965.2 KB · Hit: 18

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunlar çok fazla fark ediyormuya? Bilmedigimden soruyorum
Zamaninda bu videoyu izlemistim cok kotu 3 4 tane yapabilecegin fan configurasyonu var gerisi cok farketmiyo ama en verimlisini yapmak daha mantikli.birde yukardan cok toz alir pc diye biliyorum ben.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Zamaninda bu videoyu izlemistim cok kotu 3 4 tane yapabilecegin fan configurasyonu var gerisi cok farketmiyo ama en verimlisini yapmak daha mantikli.birde yukardan cok toz alir pc diye biliyorum ben.
Yani ben 2 ayda bir filtreyi tekizliyorum bi firca vuruyorum bitiyor orda sivi sogutmam var onun fanlari cekiyor cok toz cekmiyor yani hocam kafanizda sorun tozsa gerek yok ama eger sorun sogutma ise onu bilemiyorum

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
umut
yukarıdan kasa içerisine hava vermek mantıksız ısınan hava yükselir mantığıyla yukarıdaki fanın bu yükselen sıcak havayı daha rahat dışarı atması için dış tarafa atacak konumda olması lazım

kaveill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Kağan
Yani ben 2 ayda bir filtreyi tekizliyorum bi firca vuruyorum bitiyor orda sivi sogutmam var onun fanlari cekiyor cok toz cekmiyor yani hocam kafanizda sorun tozsa gerek yok ama eger sorun sogutma ise onu bilemiyorum
su fanlarin arasinda biriken fanlari ben temizleyemiyorum.

Top Bottom