Neler Yeni

Çözüldü✓ N11 KULAKLIK İADESİ ALIRMI

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkay
n11 betaplus satıcısından sanırım gaminggentr oluyor logitech g pro x2 kulaklık aldım 11.850 tl
daha önce arkadaşımda test etmiştim kulaklık süperdi sesleri falan sanki bana gelen sorunlu gibi geldi bana sesler kötü geliyodu 1 gün sonra iade talebi oluşturup bugün kargoya verdim jelatinlerini falan geri takıp tertemiz iadede sorun çıkartırlarmı sizce ona göre yeni kulaklık sipariş edicem kulaküstü hijyen sınıfına girmiyor diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Yasin
Amazon hariç hiç duymadım kulaklık iade alındığını.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
n11 betaplus satıcısından sanırım gaminggentr oluyor logitech g pro x2 kulaklık aldım 11.850 tl
daha önce arkadaşımda test etmiştim kulaklık süperdi sesleri falan sanki bana gelen sorunlu gibi geldi bana sesler kötü geliyodu 1 gün sonra iade talebi oluşturup bugün kargoya verdim jelatinlerini falan geri takıp tertemiz iadede sorun çıkartırlarmı sizce ona göre yeni kulaklık sipariş edicem kulaküstü hijyen sınıfına girmiyor diye biliyorum.

Eğer sorunlu iade olarak başlattıysan servisten kusur olduğuna dair rapor tutulmasını isteyebilir satıcı. Direk iade başlattıysan paketlemeyi güzel yaptıysan yüksek ihtimalle alır iadeni.

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer sorunlu iade olarak başlattıysan servisten kusur olduğuna dair rapor tutulmasını isteyebilir satıcı. Direk iade başlattıysan paketlemeyi güzel yaptıysan yüksek ihtimalle alır iadeni.
sorun belirtmedim jelatinlerini vs geri üzerine takıp gönderdim inşallah bakalım almazsa tuketıcı hakem heyetıne yazıcam

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
sorun belirtmedim jelatinlerini vs geri üzerine takıp gönderdim inşallah bakalım almazsa tuketıcı hakem heyetıne yazıcam
Kutunun üzerinde bandrol var mıydı açıldığına dair bilgi vermesi için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulakiçi kulaklıklar hijyen grubuna giriyor. N11 belki genel kategori olarak sözleşmesine eklemiş olabilir.

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutunun üzerinde bandrol var mıydı açıldığına dair bilgi vermesi için

Kulakiçi kulaklıklar hijyen grubuna giriyor. N11 belki genel kategori olarak sözleşmesine eklemiş olabilir.
normal bant vardı onuda geri aynı şekil kapattım bozmadan ama acıldıgı anlasılır hertürlü kulaklıgın jelatınlerı gerı yapıstırınca bellı oluyor

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
N11 diğer pazaryerlerine göre çok da umursamıyor. Dolayısıyla satıcı ret edebilir ve iade dönebilir tarafına.
Trendyol ve hepsiburada daha çok müşteri odaklı olmasından dolayı iadenizin trendyol ve hepsiburada tarafında insiyatiften onaylanma ihtimali daha yüksektir.

Umarım driver vesaire düzgün kurulmuştur boşu boşuna satıcıya açılmış ürün iadesi kaçmaz. Satıcı olarak can sıkıcı bir durum.

normal bant vardı onuda geri aynı şekil kapattım bozmadan ama acıldıgı anlasılır hertürlü kulaklıgın jelatınlerı gerı yapıstırınca bellı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,940
Üyeler
168,708
Son üye
Mustafalc1443
Top Bottom