Eyüphan.10
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 199
- İsim
- Eyüphan DEMİRCİ
arkadaşlar sa kuzenimin sisteminde işlemci kötüydü 5. nesil ryzen 5 aldık anakart a320 idi bios update yaptık ekran geldi sonra yeni işlemciyi taktık sisteme görüntü gelmedi sonra uğraştık eski işlemciyi falan taktık yine gelmedi bu şkilde kaç kez denedik ama ekrana görüntü alamadık sonra ekran kartı fanları dönmediğini farkettik cmos sıfırladık bios pili sıfırladık vs sök tak silgiyle sil herşeyi denedik en son sorunun anakartta olduğunu düşündük ve yeni anakart alıp sistemi tekrardan kuralım dedik asus a520m r aldık ryzen 5000 ready olarak geliyor zaten neyse geldi sistemi kurduk fakat yine görüntü yok
son durum şu ekran kartı fanları dönmüyor ekran kartı ışığı yanıyor cpu fan dönüyor sistem fanları dönüyor sistem çalışıyor power led sürekli yanıp sönüyor ama görüntü yok ekran kartını söktük taktık yok ramleri denedik yok powerdan kaynaklımı diye düşünmeye başladım AMA SORUNUN NET CEVABINI BİLEMİYORUM ARTIK ÇILDIRDIK
sistem = eski = ryzen 3 2200g a320m s2h rev1.0
yeni = ryzen 5 5600 asus a520m-r
16gb ram
rx580 4gb asus
500w güç kaynağı
sata ssd ve hdd var sistemde
yardımlarınızı bekliyorum
son durum şu ekran kartı fanları dönmüyor ekran kartı ışığı yanıyor cpu fan dönüyor sistem fanları dönüyor sistem çalışıyor power led sürekli yanıp sönüyor ama görüntü yok ekran kartını söktük taktık yok ramleri denedik yok powerdan kaynaklımı diye düşünmeye başladım AMA SORUNUN NET CEVABINI BİLEMİYORUM ARTIK ÇILDIRDIK
sistem = eski = ryzen 3 2200g a320m s2h rev1.0
yeni = ryzen 5 5600 asus a520m-r
16gb ram
rx580 4gb asus
500w güç kaynağı
sata ssd ve hdd var sistemde
yardımlarınızı bekliyorum