Kral 4060ı fazla büyütüyorsunuz çöp bir kart benim gözümde sadece +sı dlss3 onuda ben nabayım benim belirli oyunlarım var onlarda normal dlss zor bulunuyor dlss3 destekli oyunu nerden bulupta oynayacam paraya kıyıp ekran kartı alacam sonra ekran kartım dlss3 destekli oyunlarda sadece iyi performans verecek öylemi bana göre kas gücü daha ön planda her zamanda çoğu 4060 kullanıcı arkadaşımdan daha akıcı oyun oynuyom delta force örnek olarak oyunda 1080p ultra grafiklerde dlss kalite modunda 3060ti ile 144 fps 150 fps alıyorum 4060 kullanan arkadaşım aynı ayarlarda oynayamiyor orta grafiklerdede drop yiyor öyle diyim yani
Güncel her zaman iyi değildir o mantıktan çıkgüncel her zaman iyidir. kas gücü bir yere kadar..
Ben bunu bilmem size yalan borcumda yok olanı diyorum 4060 o kadarda iyi bir kart değil o kadar büyütmeyin yani sadece dlss3 +sı var onuda ben pek takmam dlss3 destekli oyunmu arayıp bulacam akıcı oynamak içinOrta ayarlarda delta force açamayan 4060 burda bi mucize mi yaratmış ne?
HAqjwjsjsjd 4060 kullanıcıları da bu çöp oyunu oynayacağına bf2042 oynar o zaman .Orta ayarlarda delta force açamayan 4060 burda bi mucize mi yaratmış ne?
Sayıyla mı yolluyolar sizi arkadaş 5070 12 bin tl olabilir mi?4060 alacak kadar bi bütçen varsa subat sonunu bekle 5070 ucuza cıkarsa yapıştır geç
Arkadaşının işlemcisi vs çöp olabilir sisteminde sorun olabilir 4060 ın delta forcede orta ayarlarda kasma ihtimaline inanman beni güldürdü açıkcasıGüncel her zaman iyi değildir o mantıktan çık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bunu bilmem size yalan borcumda yok olanı diyorum 4060 o kadarda iyi bir kart değil o kadar büyütmeyin yani sadece dlss3 +sı var onuda ben pek takmam dlss3 destekli oyunmu arayıp bulacam akıcı oynamak için
Yok hocam arkadaş frame genli oyun bulamaz diye 2 nesil önceki saf güçte sadece 7-9 fps fark olan kartı Önerecek.. kartı abartmıyoruz gücü belli ztn ama o ağarmış 3060 ti den daha mantıklı diyoruz5000 serisi cıkmıs, üstüne 2 nesil gelmiş 3000 seriside al demezsin artık ya.
bu foruma yeni gelenlere bazen üzülüyorum, bilgili kişiler var diye gelip tavsiyelere uyup alısveriş yapıyorlar.
ah bilseler herkes kendinde olanı övüyor.
gerci sahibinden ve dolap gibi yerlerde 2060lı laptopları 20k üstüne satmaya calısanlar var hala, 6 aydır teklif alamayan ilanlar.. milletin ne değerli malı varmış.
Minimum 25Bin TL'den çıkacak 5070 ne diyorsunuz siz ya4060 alacak kadar bi bütçen varsa subat sonunu bekle 5070 ucuza cıkarsa yapıştır geç