Neler Yeni

Bu masa alınır mı sizce 2 monitör 1 kasa için yeter mi

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
https://ty.gl/snw4ugtlzwyqv bu masa alınır mı bilgisi olanlar var mı?
Masa görünüş olarak güzel ben sorun olacağını sanmıyorum değerlendirmelere bakılacak olursa sallanıyor dengesiz bı masa diyen olmamış bunu kendinde bakabilirsin öyle bakıp masayı alabilirsin gayet güzel duruyor eğer bu masanın değerlendirmeleri yetmediyse marka reflekta yazıyor onların ürünleri incele trendyol da markayı yazınca bütün türleri modelleri çıkıyor ordaki ürünlerin yıldız puanına bak başka benzer bi masaya girip onun değerlendirmelerine bak ki masaya güven öylece rahat şekilde alabilirsin sorun yaşamicani bilmeden kullanbilirsin sadece değerlendirmelere bile bakmak yeterli bunu yapın tavsiyem bu <3

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masa görünüş olarak güzel ben sorun olacağını sanmıyorum değerlendirmelere bakılacak olursa sallanıyor dengesiz bı masa diyen olmamış bunu kendinde bakabilirsin öyle bakıp masayı alabilirsin gayet güzel duruyor eğer bu masanın değerlendirmeleri yetmediyse marka reflekta yazıyor onların ürünleri incele trendyol da markayı yazınca bütün türleri modelleri çıkıyor ordaki ürünlerin yıldız puanına bak başka benzer bi masaya girip onun değerlendirmelerine bak ki masaya güven öylece rahat şekilde alabilirsin sorun yaşamicani bilmeden kullanbilirsin sadece değerlendirmelere bile bakmak yeterli bunu yapın tavsiyem bu <3
Alınır da gondol gibi sallanır haberin olsun. Profil çok ince ve sunta masa.
dostum ikinizde farklı bişey söylediniz ben üstteki arkadaş gibi düşünüyordum ayak sayısı fazla diye falan sallanmaz diye düşünüyordum ama böyle sallanır falan dedi arkadaş emin olamadım

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
dostum ikinizde farklı bişey söylediniz ben üstteki arkadaş gibi düşünüyordum ayak sayısı fazla diye falan sallanmaz diye düşünüyordum ama böyle sallanır falan dedi arkadaş emin olamadım
Ben masanın değerlendirmelelerine bakarak konuştum ve markanın diğeri değerlendirmelerine bakarak dedim bunu satıcıya sor diye bi özellikte var zaten ordan da sorabilirsin belki olmak için cevap verirse daha rahat anlarsın satıcı da sallanmaz diyorsa sipariş ver geldiği zaman sallanirsa geri iade de edebilirsin zaten ben sadece yorumlara bakarak sallanmaz mantığını çıkardım yani bende bilmiyorum satıcıya sorunlar kısımlara bak belki başka biri de sormuş olabilir veya kendin sor öyle emin ol önerim bu <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben masanın değerlendirmelelerine bakarak konuştum ve markanın diğeri değerlendirmelerine bakarak dedim bunu satıcıya sor diye bi özellikte var zaten ordan da sorabilirsin belki olmak için cevap verirse daha rahat anlarsın satıcı da sallanmaz diyorsa sipariş ver geldiği zaman sallanirsa geri iade de edebilirsin zaten ben sadece yorumlara bakarak sallanmaz mantığını çıkardım yani bende bilmiyorum satıcıya sorunlar kısımlara bak belki başka biri de sormuş olabilir veya kendin sor öyle emin ol önerim bu <3
teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum iyi günler dilerim

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Ayrıca kesin bı sallanma olmaz demedim masanın sadece görünüşünü sevdiğimi bı sorun olcağını (sanmıyorum) dedim bunu da yorumlara bakarak dedim zaten sonda masaya da sorunsuz kullanırsın demiyorum eğer yorumlar değerlendirmeler ve satıcıya sorulan sorular doğruysa eminse bi sorun yaşamazsın dedim ona göre al diyorum zaten <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum iyi günler dilerim
Rica ederimm <3

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan b
Ayrıca kesin bı sallanma olmaz demedim masanın sadece görünüşünü sevdiğimi bı sorun ocağını (sanmıyorum) dedim bunu da yorumlara bakarak dedim zaten sonda masaya da sorunsuz kullanırsın demiyorum eğer yorumlar değerlendirmeler ve satıcıya sorulan sorular doğruysa eminse bi sorun yaşamazsın dedim ona göre al diyorum zaten <3

Rica ederimm <3
bende görünüşünü beğendim o raf olan kısıma ya figür yada kitap falan dizecem masanız arkasına rgb koyup ışık ortamı oluşturmayı düşünüyorum

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
sallanma sorunu için yapışkanlı çift taraflı bantlar oluyor duvara sabitleyebilirsin 20 lira bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan b
Masanın kalitesini bilmiyorum ama 160cm e 2 monitör 1 kasa çok rahat sığar
evet cidden sığar bence tek korkum monitörün ayağı büyük lg ultragear 65rb modeli var sanırım bende çok sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum umarım yaşamam

sallanma sorunu için yapışkanlı çift taraflı bantlar oluyor duvara sabitleyebilirsin 20 lira bir şey
hiç bilmiyordum bilgi için teşekkür ederim sallanırsa dediğiniz gibi yaparım kesinlikle

Top Bottom