Yokmu bu işin daha kolay bir yolu ama program gerçekten çok kral programmış. Tek sıkıntısı yorumlarda gördüm ana bilgisayarda 2 monitör kullanıyorsak olmuyormuş sanırım. Ben 2 monitör kullanıyorum + laptop var solumda da. Ayrıca microsoft geliştirdiğiZor gibi ama şunu bi dene :
Dediğiniz aklıma geldi ama laptop biraz eski model bluetooth göremedim. Benim bildiğim bu bluetooth eski modellerde de oluyordu ama neden yok bilmiyorum. Yoksa aklıma geldi laptop bluetooth masaüstü 2.4 diye ama laptopta bluetooth açılmıyor. Bluetooth adaptör gerekli olur en kötü ihtimalle. Oda tabi o yöntem olursaBluetooth mouse ama normal USB dongle'ı yok mu? Dongle masaüstünde takılı kalır, bluetooth ile de laptop'a bağlanırsın, muhtemelen mouse'un altında değiştirme tuşu olur.
Bu programın birde Windows garage yapımı var adını hatırlamıyorum ama o daha stabil, biraz araştırırsan bulursun.Yokmu bu işin daha kolay bir yolu ama program gerçekten çok kral programmış. Tek sıkıntısı yorumlarda gördüm ana bilgisayarda 2 monitör kullanıyorsak olmuyormuş sanırım. Ben 2 monitör kullanıyorum + laptop var solumda da. Ayrıca microsoft geliştirdiği
Mouse without borders var ama ondada sanırsam aynı sürüm windows gerekiyormuş. Laptop windows 10 masaüstü 11 ve sürümleride farklı o da muhtemelen olmaz denemedim bile
windows programı gördüm ama diyorki videoda aynı sürüm olması lazım yoksa olmaz diyordu laptop windows 10 masaüstü 11 olur mu bilmiyormBu programın birde Windows garage yapımı var adını hatırlamıyorum ama o daha stabil, biraz araştırırsan bulursun.
O konu hakkında bilgim yok, indirip deneyebilirsin.windows programı gördüm ama diyorki videoda aynı sürüm olması lazım yoksa olmaz diyordu laptop windows 10 masaüstü 11 olur mu bilmiyorm