Neler Yeni

Bluetooth mouse hem masaüstü hem laptop nasıl kullanırım

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Razer mouse kullanıyorum ve bu mouse laptop ve masaüstü pc de aynı anda nasıl kullanabilirim? Bunun bir yöntemi var mı acaba

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zor gibi ama şunu bi dene :

Yokmu bu işin daha kolay bir yolu ama program gerçekten çok kral programmış. Tek sıkıntısı yorumlarda gördüm ana bilgisayarda 2 monitör kullanıyorsak olmuyormuş sanırım. Ben 2 monitör kullanıyorum + laptop var solumda da. Ayrıca microsoft geliştirdiği

Mouse without borders var ama ondada sanırsam aynı sürüm windows gerekiyormuş. Laptop windows 10 masaüstü 11 ve sürümleride farklı o da muhtemelen olmaz denemedim bile

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Anonim Ankh
Bluetooth mouse ama normal USB dongle'ı yok mu? Dongle masaüstünde takılı kalır, bluetooth ile de laptop'a bağlanırsın, muhtemelen mouse'un altında değiştirme tuşu olur.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bluetooth mouse ama normal USB dongle'ı yok mu? Dongle masaüstünde takılı kalır, bluetooth ile de laptop'a bağlanırsın, muhtemelen mouse'un altında değiştirme tuşu olur.
Dediğiniz aklıma geldi ama laptop biraz eski model bluetooth göremedim. Benim bildiğim bu bluetooth eski modellerde de oluyordu ama neden yok bilmiyorum. Yoksa aklıma geldi laptop bluetooth masaüstü 2.4 diye ama laptopta bluetooth açılmıyor. Bluetooth adaptör gerekli olur en kötü ihtimalle. Oda tabi o yöntem olursa

Rspct

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yavuz Taştan
Yokmu bu işin daha kolay bir yolu ama program gerçekten çok kral programmış. Tek sıkıntısı yorumlarda gördüm ana bilgisayarda 2 monitör kullanıyorsak olmuyormuş sanırım. Ben 2 monitör kullanıyorum + laptop var solumda da. Ayrıca microsoft geliştirdiği

Mouse without borders var ama ondada sanırsam aynı sürüm windows gerekiyormuş. Laptop windows 10 masaüstü 11 ve sürümleride farklı o da muhtemelen olmaz denemedim bile

Bu programın birde Windows garage yapımı var adını hatırlamıyorum ama o daha stabil, biraz araştırırsan bulursun.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bu programın birde Windows garage yapımı var adını hatırlamıyorum ama o daha stabil, biraz araştırırsan bulursun.
windows programı gördüm ama diyorki videoda aynı sürüm olması lazım yoksa olmaz diyordu laptop windows 10 masaüstü 11 olur mu bilmiyorm

Top Bottom