Neler Yeni

Asus Ekran Kartım amd radeon 5600 xt

Josephx06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf KAHRAMAN
ekran kartımı bütün stres testlerine sokmama rağmen hepsinden sorunuz şekilde geçiyor fakat bazen youtube videolarında bazen oyun oynarken kitlenıyor kapanıyor reset atıyor kendı kendıne bazende mavi ekran verıp kapanıyor bilgisayarcılara da götürdüm fakat hiçbir sorun bulunamadı.
1740031950999.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
berhan
mavi ekranin fotosunu cekebildiniz mi oradaki kodda ne yaziyordu?

problem driver kaynakli olabilir, ram-ssd kaynakli olabilir. ddu ile driveri kaldirip temiz driver kurmaniz faydali olabilir.

ayrica youtube videolarinda kilitlenmesi ram kaynakli olabilecegini dusundurdu bana. boyle birsey yasamistim cunku. memtest64 testi yapabilir misiniz? eger problemi nadir yasiyorsaniz bu testi en azindan 1 saat surdurmek faydali olur. 1 tane bile hata cikarsa haber edersiniz.

Josephx06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf KAHRAMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mavi ekranin fotosunu cekebildiniz mi oradaki kodda ne yaziyordu?

problem driver kaynakli olabilir, ram-ssd kaynakli olabilir. ddu ile driveri kaldirip temiz driver kurmaniz faydali olabilir.

ayrica youtube videolarinda kilitlenmesi ram kaynakli olabilecegini dusundurdu bana. boyle birsey yasamistim cunku. memtest64 testi yapabilir misiniz? eger problemi nadir yasiyorsaniz bu testi en azindan 1 saat surdurmek faydali olur. 1 tane bile hata cikarsa haber edersiniz.
bidahaki mavı ekranda bakmaya çalışıcam bende problemın ramlerden oldugunu düşündum eskı bılgısayarımdakı ramlerı taktım problem cozulmedı

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
berhan
ekran kartini stres testine soktum demistiniz kac dakika furmark actiniz?

kullandiginiz psu marka model nedir?

ayni sekilde ssdnin saglik durumuna da bakabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom