Yardım AMD Radeon Ekran Kartları, Driver Sorunları, Baş Ağrıtıcı Durumlar...

Sinerjiden aldım, sinerjiden yana hiç bir sıkıntı yok mükemmeler ama çalıştıkları servis sıkıntılı, servise gönderdim, oyun içinde sorun var dememe rağmen, oyunda test etmeden sadece furmak ile test edip gönderdiler.
Anladım. Sanırım ekran kartının Türkiye distribütörü Endeks Bilişim. Bence peşini bırakma Endeks Bilişim ile görüş eğer olumsuz yanıt alırsan Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur çok sürmeden kesin bir sonuç alırsın. Hatta gerekirse kanıt niteliğinde videolar çek. Başvuruyu mutlaka kazanırsın. Çünkü söylediklerine göre ürün ayıplı görünüyor. Şuradan başvuru yapabilirsin:

Anladım. Sanırım ekran kartının Türkiye distribütörü Endeks Bilişim. Bence peşini bırakma Endeks Bilişim ile görüş eğer olumsuz yanıt alırsan Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur çok sürmeden kesin bir sonuç alırsın. Hatta gerekirse kanıt niteliğinde videolar çek. Başvuruyu mutlaka kazanırsın. Çünkü söylediklerine göre ürün ayıplı görünüyor. Şuradan başvuru yapabilirsin:

Malesefki yaşadığım sorunlar, yabancı ve türk forumlarda çoğu kişinin yaşadığı driver sorunlarına benzer sorunlar hatta aynı sorunlar bile diyebilirim. Açıkcası kısa sürede AMD driverlara kesin bir çözüm getirir ise güzel bir test ederim o zaman iş netleşir, çünkü bu driver durumu gerçekten net bir kanıt toplamama engel oluyor.

5600xt tuf evo kartında son bios güncellemesi önerilmiyordu en son düzelmedimi acaba?
Birde sonradan bios sürümü düşürülemiyormu
Anakart bios sürümünden mi bahsediyoruz. Ben de sorun yaşıyorum aynı ekran kartında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart bios sürümünden mi bahsediyoruz. Ben de sorun yaşıyorum aynı ekran kartında
O kadar sinir bozucu karıncalanma ve ses oluyor ki monitörde...
Dayanamayıp yumruklayacağım diye çok korkuyorum

Malesefki yaşadığım sorunlar, yabancı ve türk forumlarda çoğu kişinin yaşadığı driver sorunlarına benzer sorunlar hatta aynı sorunlar bile diyebilirim. Açıkcası kısa sürede AMD driverlara kesin bir çözüm getirir ise güzel bir test ederim o zaman iş netleşir, çünkü bu driver durumu gerçekten net bir kanıt toplamama engel oluyor.
Aynı kart, aynı modeli kullanıp da aynı driver sürümlerinde hiç sorun yaşamayanlar da var. Ben sizin yerinizde olsam peşini bırakmazdım eğer dediğiniz gibi sorunlar yaşıyorsanız.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar sinir bozucu karıncalanma ve ses oluyor ki monitörde...
Dayanamayıp yumruklayacağım diye çok korkuyorum
Yok hocam ekran kartının bios güncellmesinden bahsediyorum. Son güncelleme sıkıntılıydı okuduğum kadarıyla belki düzelmiştir emin değilim.
Bende da sistem 2 siparişi verdim beklemedeyim

Merhabalar, 2 hafta önce İncehesap.com üzerinden sistem dizmiştim. Sistem parçası olan Asus dual rx580 8gb gddr5 ekran kartının indirdiğim ilk oyun olan Gta5 oynarken sistem çalışmasına rağmen kendini kapattığını gördüm. Kurulumdan hemen sonra tüm sürücülerin güncel olup olmadığını kontrol etmiştim sorun yoktu. Bu olay kafamı kurcalarken diğer gün Amd nin kendi uygulamasında ekran kartına güncelleme geldiğini gördüm ve güncelledim. Başta sıkıntı çıkarmadı ve çözüldüğünü düşündüm ama akşam üzeri aynı şekilde kendini kapattı. 3. Gün Cs Go, Valorant oynarken sıkıntı yaşamadım ama Gtaya girdiğimde yine kapandı. Diğer oyunları Gta kadar uzun oynamadığım içinde olabilir veya oyun kaynaklıda olabilir. Hemen İncehesap servise gönderdim ama herzaman karşılaşmadığım için muhtemelen onlarada denk gelmeyecek ve sorun çözülmeyecek diye düşünüyorum. Ne yapmam gerekli? Bilgi alabilirmiyim? Lütfen yardımcı olun.

bende karta uv yaptıgım zaman watwan hatası alıyorum oyuna gırdıkten 5 dk sora watwan hatası verıyor uv yapmadanda kart cok ısınıyor bunun bır cozumu varmıdır

bende karta uv yaptıgım zaman watwan hatası alıyorum oyuna gırdıkten 5 dk sora watwan hatası verıyor uv yapmadanda kart cok ısınıyor bunun bır cozumu varmıdır

Düzgün UV yapmamış olabilirsin detaylı rehber:

Yine nerden çıktı bu konu gece gece yüreğim ağzıma geldi ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,473
Üyeler
185,736
Son üye
Dorukhan10
Geri