Scuderia.
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
5600xt tuf evo kartında son bios güncellemesi önerilmiyordu en son düzelmedimi acaba?Da-2 sistemdeki Asus tuf
Birde sonradan bios sürümü düşürülemiyormu
5600xt tuf evo kartında son bios güncellemesi önerilmiyordu en son düzelmedimi acaba?Da-2 sistemdeki Asus tuf
Anladım. Sanırım ekran kartının Türkiye distribütörü Endeks Bilişim. Bence peşini bırakma Endeks Bilişim ile görüş eğer olumsuz yanıt alırsan Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur çok sürmeden kesin bir sonuç alırsın. Hatta gerekirse kanıt niteliğinde videolar çek. Başvuruyu mutlaka kazanırsın. Çünkü söylediklerine göre ürün ayıplı görünüyor. Şuradan başvuru yapabilirsin:Sinerjiden aldım, sinerjiden yana hiç bir sıkıntı yok mükemmeler ama çalıştıkları servis sıkıntılı, servise gönderdim, oyun içinde sorun var dememe rağmen, oyunda test etmeden sadece furmak ile test edip gönderdiler.
Direk ekran gitti res atıldıktan sonra5600xt tuf evo kartında son bios güncellemesi önerilmiyordu en son düzelmedimi acaba?
Anladım. Sanırım ekran kartının Türkiye distribütörü Endeks Bilişim. Bence peşini bırakma Endeks Bilişim ile görüş eğer olumsuz yanıt alırsan Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur çok sürmeden kesin bir sonuç alırsın. Hatta gerekirse kanıt niteliğinde videolar çek. Başvuruyu mutlaka kazanırsın. Çünkü söylediklerine göre ürün ayıplı görünüyor. Şuradan başvuru yapabilirsin:
e-Devlet Kapısı
e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr
Anakart bios sürümünden mi bahsediyoruz. Ben de sorun yaşıyorum aynı ekran kartında5600xt tuf evo kartında son bios güncellemesi önerilmiyordu en son düzelmedimi acaba?
O kadar sinir bozucu karıncalanma ve ses oluyor ki monitörde...Anakart bios sürümünden mi bahsediyoruz. Ben de sorun yaşıyorum aynı ekran kartında
Aynı kart, aynı modeli kullanıp da aynı driver sürümlerinde hiç sorun yaşamayanlar da var. Ben sizin yerinizde olsam peşini bırakmazdım eğer dediğiniz gibi sorunlar yaşıyorsanız.Malesefki yaşadığım sorunlar, yabancı ve türk forumlarda çoğu kişinin yaşadığı driver sorunlarına benzer sorunlar hatta aynı sorunlar bile diyebilirim. Açıkcası kısa sürede AMD driverlara kesin bir çözüm getirir ise güzel bir test ederim o zaman iş netleşir, çünkü bu driver durumu gerçekten net bir kanıt toplamama engel oluyor.
Yok hocam ekran kartının bios güncellmesinden bahsediyorum. Son güncelleme sıkıntılıydı okuduğum kadarıyla belki düzelmiştir emin değilim.Anakart bios sürümünden mi bahsediyoruz. Ben de sorun yaşıyorum aynı ekran kartında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kadar sinir bozucu karıncalanma ve ses oluyor ki monitörde...
Dayanamayıp yumruklayacağım diye çok korkuyorum
Son driverı indirdim hâlâ devam ediyor sorunumYok hocam ekran kartının bios güncellmesinden bahsediyorum. Son güncelleme sıkıntılıydı okuduğum kadarıyla belki düzelmiştir emin değilim.
Bende da sistem 2 siparişi verdim beklemedeyim
bende karta uv yaptıgım zaman watwan hatası alıyorum oyuna gırdıkten 5 dk sora watwan hatası verıyor uv yapmadanda kart cok ısınıyor bunun bır cozumu varmıdırMalesefki yaşadığım sorunlar, yabancı ve türk forumlarda çoğu kişinin yaşadığı driver sorunlarına benzer sorunlar hatta aynı sorunlar bile diyebilirim. Açıkcası kısa sürede AMD driverlara kesin bir çözüm getirir ise güzel bir test ederim o zaman iş netleşir, çünkü bu driver durumu gerçekten net bir kanıt toplamama engel oluyor.
bende karta uv yaptıgım zaman watwan hatası alıyorum oyuna gırdıkten 5 dk sora watwan hatası verıyor uv yapmadanda kart cok ısınıyor bunun bır cozumu varmıdır
forum.donanimarsivi.com