tek tek sipariş vermene gerek yok benim tek paketin içinde 7 tane ürün vardı 1 paket sınırı yerine geçiyor içinde 5 6 şar tane ürün olabilir önemli olan 5 kalem sipariş olmasıMerhaba arkadaşlar ayrı ayrı hesaplardan ve cihazlardan aynı isme iki adet sipariş verdim sipariş toplamı 779tl daha ne kadar sipariş verebilirim bu ay
Aynı hesaptan ya da farklı hesaptan tek bir tc kimlik numarasına 1 ayda 5 adet sipariş verebilirsin. Sipari tutarı tek bir sipariş için 27 euro toplamda 135 euro aylık 1 tc no için limitin var.Merhaba arkadaşlar ayrı ayrı hesaplardan ve cihazlardan aynı isme iki adet sipariş verdim sipariş toplamı 779tl daha ne kadar sipariş verebilirim bu ay
Peki fiyat sınırı nedir 30 dolar mıydı yanlış değilsemAylık tek isim-tc üzerine 5 sipariş hakkı var
Peki sipariş sınırı nedir yani ücret olarak şu fiyatı geçmemeli gibisindentek tek sipariş vermene gerek yok benim tek paketin içinde 7 tane ürün vardı 1 paket sınırı yerine geçiyor içinde 5 6 şar tane ürün olabilir önemli olan 5 kalem sipariş olması
Tebrikler açıklama harikaydı, distribütör bu kadar detaya sahip olmayabilirAynı hesaptan ya da farklı hesaptan tek bir tc kimlik numarasına 1 ayda 5 adet sipariş verebilirsin. Sipari tutarı tek bir sipariş için 27 euro toplamda 135 euro aylık 1 tc no için limitin var.
Aradığım detaylı cevap.Aynı hesaptan ya da farklı hesaptan tek bir tc kimlik numarasına 1 ayda 5 adet sipariş verebilirsin. Sipari tutarı tek bir sipariş için 27 euro toplamda 135 euro aylık 1 tc no için limitin var.