Neler Yeni

Temudan alışveriş sınırı nedir?

Merhaba arkadaşlar ayrı ayrı hesaplardan ve cihazlardan aynı isme iki adet sipariş verdim sipariş toplamı 779tl daha ne kadar sipariş verebilirim bu ay

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,788
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Aylık tek isim-tc üzerine 5 sipariş hakkı var

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Volkan
Merhaba arkadaşlar ayrı ayrı hesaplardan ve cihazlardan aynı isme iki adet sipariş verdim sipariş toplamı 779tl daha ne kadar sipariş verebilirim bu ay
tek tek sipariş vermene gerek yok benim tek paketin içinde 7 tane ürün vardı 1 paket sınırı yerine geçiyor içinde 5 6 şar tane ürün olabilir önemli olan 5 kalem sipariş olması

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Murat
Aynı hesaptan ya da farklı hesaptan tek bir tc kimlik numarasına 1 ayda 5 adet sipariş verebilirsin. Sipari tutarı tek bir sipariş için 27 euro toplamda 135 euro aylık 1 tc no için limitin var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Aylık tek isim-tc üzerine 5 sipariş hakkı var
Peki fiyat sınırı nedir 30 dolar mıydı yanlış değilsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek tek sipariş vermene gerek yok benim tek paketin içinde 7 tane ürün vardı 1 paket sınırı yerine geçiyor içinde 5 6 şar tane ürün olabilir önemli olan 5 kalem sipariş olması
Peki sipariş sınırı nedir yani ücret olarak şu fiyatı geçmemeli gibisinden

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
Hacı
Aynı TC ile 5.
Farklı TC ile istediğin kadar.

NjordTV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yekta Sakallıoğlu
Aynı hesaptan ya da farklı hesaptan tek bir tc kimlik numarasına 1 ayda 5 adet sipariş verebilirsin. Sipari tutarı tek bir sipariş için 27 euro toplamda 135 euro aylık 1 tc no için limitin var.
Tebrikler açıklama harikaydı, distribütör bu kadar detaya sahip olmayabilir :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradığım detaylı cevap.
Teşekkür ederim hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Top Bottom