Neler Yeni

Öneri Nvidia GeForce RTX 5070 Ti

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar peki 9070'in lansman veya tahmini çıkış fiyatı ne olur.
Belli değil lansman 6 mart, detayları 28 şubatta öğrenicez. Fiyatı agresif tutucaz demişlerdi ama şu anki sızdırmalarda 9070 650 9070xt 750 dolar gözüküyor böyle olursa fiyatlar 5070ti ile benzer olur o yüzden gergin gergin bekliyoruz. He tr de belki 50k ya çıkmaz 9070xt o zaman alınabilir çünkü sızan performanslarda yakınlardı

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Umut PEKER

asko56

80+ Silver
1000dolar 36bin ediyor artı vergi indirimi de var çıkarken. 52 binin yanında çok iyi fiyat
dostum 52 bin degil 60 bin tl 1000 dolara en üst seviye 5070ti alırsınız giriş eviye degil

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Kerem Eldes
Ben yine de o fiyata sattıklarını düşünmüyorum ama takip edeceğim sırf meraktan.
Şey de olabilir biri demişti gerçekten mağza çalışanları almış olabilir. Hani en her şeyin ahlaklı olduğu, bot olmayan, stok açma kapama olmayan durumda bile her türlü mağza çalışanları alır kendilerine. Kullanan kullanır kullanmaya maaşının yarısı kadar o ay para kazanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke 4000 serisinin üretimini durdurmasalardı bi yapay zeka uğruna artık sistemde toplayamıyoruz.
Şu an piyasada ekran kartı yok kafayı yemelik gerçekten

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Father
şu ekran kartını satan varoş sermayesi olmayan aracı şirketleri bir şekilde ortadan kaldırmamız lazım bilmiyorum nasıl olur ama cabalamak lazım gerekirse amazonu darlamalıyız

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Ramazan kaya
Yurt dışında da yok . Mining bitti şimdi şimdi yapay zeka ..........

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
veysel
Şey de olabilir biri demişti gerçekten mağza çalışanları almış olabilir. Hani en her şeyin ahlaklı olduğu, bot olmayan, stok açma kapama olmayan durumda bile her türlü mağza çalışanları alır kendilerine. Kullanan kullanır kullanmaya maaşının yarısı kadar o ay para kazanır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an piyasada ekran kartı yok kafayı yemelik gerçekten
hocam 1 saiyede tükendi imkansız bu kadar hızlı tükenmesi zaten neyse artık ellerin de kalır ekran kartları yurtdışına geçtim umarım hepsi kalır

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Rıza
İlgilendiği Kategoriler
hacking, development
ekran başında mutsuz mutsuz bekliyorum ya, topadığım parçaları da iade edicem, trde sistem toplanmaz

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Kerem Eldes
Amd yine göz kırpıyor bu gidişle amd alacağım.
Alabileceğimiz şekilde çıkarsa çok şükür, amd nin elinde çok büyük fırsat var bütün piyasayı alabilir ama onu yapamayacak kadar salaklık yapsa yapsa amd yapar

asko56

80+ Silver

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Kerem Eldes
aynen onu dedim zaten artı bu msi vanguard modeli için fiyat kim bilir bu model bizde ne kadara çıkacak. bi dubai falan yapmak şart oldu :D
birkaç şey daha alacaksan gidiş dönüş masrafın çıkar her türlü :D

Top Bottom