Erdem12321
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Erdem Kaplan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bios ram ayarlarını yaptım bide güç modu ayarlarını yaptım şimdi derecesizde 400 500 arası alıyorum normalmidir bide ekran kartı driver guncelmi nerden bilcemayni sistem bende var 7500 4060. poligonda botsuz 1000 fps civari aliyorum.
sistemi kendim topladim her sürücüsünü kendim kurdum yaptiklarimi söyliyeyim belki yardımcı olur.
ilk olarak Bios güncelle, ve bios sıfırla.
temiz format at, sonrasinda windows update’e her seyi kendiliğinden yuklemesine izin ver, bekle.
sonrasinda son versiyon ekran karti driver kurulumu yap.
sonrasinda amd işlemci çipset driverini kur.
biostan xmpyi expo profil olarak aç.
windowstan güç ayarlarini kurcalama dengeli (default) olarak bırak.
(opsiyonel)
kasa fanlarının hızını işlemcinin ısısına göre artip azalmasini ayarla. ayarlamazsan sabit hizda çalışır işlemcinin soğumasina yardımcı olmaz. bu ayar biostan hw monitor diye bir sekmeden yapiliyor.
ayni sistem bende var 7500 4060. poligonda botsuz 1000 fps civari aliyorum.
sistemi kendim topladim her sürücüsünü kendim kurdum yaptiklarimi söyliyeyim belki yardımcı olur.
ilk olarak Bios güncelle, ve bios sıfırla.
temiz format at, sonrasinda windows update’e her seyi kendiliğinden yuklemesine izin ver, bekle.
sonrasinda son versiyon ekran karti driver kurulumu yap.
sonrasinda amd işlemci çipset driverini kur.
biostan xmpyi expo profil olarak aç.
windowstan güç ayarlarini kurcalama dengeli (default) olarak bırak.
(opsiyonel)
kasa fanlarının hızını işlemcinin ısısına göre artip azalmasini ayarla. ayarlamazsan sabit hizda çalışır işlemcinin soğumasina yardımcı olmaz. bu ayar biostan hw monitor diye bir sekmeden yapiliyor.