Neler Yeni

Fiat Albea 1.3 Multijet Alınır mı ?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Volkan
merhaba dostlar araba alacağım ilk aracım olacak bir tanıdıktan aile dostu gibi aracı az çok biliyorum bir kaç kez kullandım temiz gidiyor 375 binde 270 te motor yapılmış dedi aciliyetten satıyor sana yarasın dedi 230 dedi de 5 kağıt expertiz parası keserim 225 e alırım bence büyük kazası yok değişen boya gram umrumda değil 17 18 bilemedin 20 yıllık araba neticede şase podye direkler tavan sağlam olsun yeterli bana bunlar dışında bu araba alınır mı sizce tek bildiğim hissettiğim sorun motor boşta parkta dururken rolantide arada r r r r diyorsa 2 kez rr diyor sorun gibi gelmedi birde merkezi kilit kilitlemiyor kapıyor geri açıyor klima aktif sorunsuz

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Onur a.
merhaba dostlar araba alacağım ilk aracım olacak bir tanıdıktan aile dostu gibi aracı az çok biliyorum bir kaç kez kullandım temiz gidiyor 375 binde 270 te motor yapılmış dedi aciliyetten satıyor sana yarasın dedi 230 dedi de 5 kağıt expertiz parası keserim 225 e alırım bence büyük kazası yok değişen boya gram umrumda değil 17 18 bilemedin 20 yıllık araba neticede şase podye direkler tavan sağlam olsun yeterli bana bunlar dışında bu araba alınır mı sizce tek bildiğim hissettiğim sorun motor boşta parkta dururken rolantide arada r r r r diyorsa 2 kez rr diyor sorun gibi gelmedi birde merkezi kilit kilitlemiyor kapıyor geri açıyor klima aktif sorunsuz
Rölenti devri oynuyorsa genelde 1.3 dizellerde hava akış sensörü gibi sensörlerden yapıyor. Temizleyip düzelebiliyor. Başka şeyler de olabilir.

1.3 dizel motor parça problemi yaşamassın ustalarında bildiği motorlar. Hava yastığı kemerler hayati önem taşıyor onlara baktırman faydalı olucaktır

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,605
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Dizel için 375 bin km çok. Özellikle motora baktır. Rektefiye olması iyi ama onun üzerinden de cok km geçmiş.

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Onur a.
1.3 sağlam motor da km çok fazla motor yeni de enjektör turbo yeni mi
Turbo 5 6k bandında bulabilir de enjektör değişimi pahalı olabilir. Sonuç olarak biraz daha ucuza alırsa iyi olabilir.
Boya yok kaza kaydı yoksa fiyat 15 20k daha uygun gibi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.3 sağlam motor da km çok fazla motor yeni de enjektör turbo yeni mi
detaylı bilgim yok hocam iş çıkışı yanına uğrayıp detayları konuşacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Turbo 5 6k bandında bulabilir de enjektör değişimi pahalı olabilir. Sonuç olarak biraz daha ucuza alırsa iyi olabilir.
Boya yok kaza kaydı yoksa fiyat 15 20k daha uygun gibi
dediğim gibi boya umurumda değil 20 yaşında araba boyalı olması işime gelir güneş Yanıklı olsa boya masrafı bana kaçacak ne gerek var kazası yok bildiğim kadarıyla

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Onur a.
detaylı bilgim yok hocam iş çıkışı yanına uğrayıp detayları konuşacağım

dediğim gibi boya umurumda değil 20 yaşında araba boyalı olması işime gelir güneş Yanıklı olsa boya masrafı bana kaçacak ne gerek var kazası yok bildiğim kadarıyla
İleride satarken amaç yani tr piyasa olarak boya olayı garip
Banada kalsa temizlik boyası yapılmış araba daha mantıklı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
220 lik aracın değeri boyadan ne kadar düşebilir herkes pahalı araç bakmıyor 20 yıllık araca boya takıntısı yapacak adam arabamı almasın benim için bizim milletin aptl aptl işlerinden başka şey değil arabamda kafam kadar macun olacağına kapım kaputum değişsin umurumda değil koyarım eksperini kazası olmadığını alan alır hacı

200 liralık ve 20 yıllık arabaya bir zahmet boya sormasınlar

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Onur a.
220 lik aracın değeri boyadan ne kadar düşebilir herkes pahalı araç bakmıyor 20 yıllık araca boya takıntısı yapacak adam arabamı almasın benim için bizim milletin aptl aptl işlerinden başka şey değil arabamda kafam kadar macun olacağına kapım kaputum değişsin umurumda değil koyarım eksperini kazası olmadığını alan alır hacı

Hocam sende haklısın da sende biliyorsun durum böyle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Volkan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Volkan
neden almaktan vazgeçtin ?
dayımlara falan danıştım eskiden vardı onda kaza yaptı sordum emin olmak için eski dizel araç = masraf onada sordum oda alma dedi km yüksek dedi masraf çıkarır sana dedi birde ilk aracın dedi bende düşük devirde kullanıyorum o aracı kullanırken dedi elinde kalır vazgeçtim bütçeyi artır cam düzgün bir şeyler bakarım yaza kadar almayı düşünüyorum ztn

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,667
İsim
uwu

Hocam burda adamlar torosun bile boyasına bakıyorlar

dayımlara falan danıştım eskiden vardı onda kaza yaptı sordum emin olmak için eski dizel araç = masraf onada sordum oda alma dedi km yüksek dedi masraf çıkarır sana dedi birde ilk aracın dedi bende düşük devirde kullanıyorum o aracı kullanırken dedi elinde kalır vazgeçtim bütçeyi artır cam düzgün bir şeyler bakarım yaza kadar almayı düşünüyorum ztn
Önümüzdeki aylarda Avrupa’dan otomobiller gelecek belki piyasa biraz düşebilir ondan bekle ama 1.2 16valf olanlara bakabilirsin geçen yaz temmuz gibi 1.3 dizel palio vardı 230k km de araba ful servis bakımlıydı temiz arabaydı eğer böyle bi denk getirebilirseniz çok iyi olur onun dışı benzinli bak ama tüpe yanaşma gerekirse biraz pahalıya gelsin tüpü kendin sağlam bi yerde taktır babam ucuz diye geçen ağustosta 1.4 fire egeaya taktırdı evin önünde koku gelmeye başladı hortum kopmuş o buz gibi bir şey oluyor LPG bide bu daha 1 ay bile olmamıştı takılalı ondan sonra zaten annem binmem dedi satıldı

Son düzenleme:
Top Bottom