Neler Yeni

🔥İndirim Poco X7 Pro 19.599 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Mehmed Efe
dostlar acıl yardım edersenız sevınırım cıhazda hoparlor sorunu harıc ne var ya da ne yasanabılır x3 pro vardı sorunsuz sattım ama anakartı kronıktı suan yurtdıısı versıyonu 13k ya almayı dusunuyorum ner dersınız yardım edın
Benim x3 pro kronikten çöp oldu bunu aldım 1 aydan fazla oldu çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mustafa
hoparlor ıcın bahsedıyosan cok sıkıntı edılmıcek bır kronık durum anakart durumuna gelırsek umarım x3 den sonra akılları baslarına gelmıstır 4 serı gectı ustunden

Yurt dışı versiyonunun en kolay erişilebilen bir marka olduğu için Türkiye garantili almanın mantıksızlığını söyledim.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Sercan SAYİT
Yıllardır sektörü çok sıkı takip ediyorum, en son X6 Pro ve X7 Pro modellerini de takip edip özellikle kullanıcı yorumlarını okuyorum, Poco X serisi cihazların eninde sonunda bir sorunu ortaya çıkıyor ve firma tarafından yazılımına hiç özen gösterilmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
mustafa
Yıllardır sektörü çok sıkı takip ediyorum, en son X6 Pro ve X7 Pro modellerini de takip edip özellikle kullanıcı yorumlarını okuyorum, Poco X serisi cihazların eninde sonunda bir sorunu ortaya çıkıyor ve firma tarafından yazılımına hiç özen gösterilmiyor.

Öyle bir şey yok, yazılım konusunu zaten herkes biliyor, sıradan bir kullanıcıysan POCO mükemmel.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Gökhan
Öyle bir şey yok, yazılım konusunu zaten herkes biliyor, sıradan bir kullanıcıysan POCO mükemmel.
valla biraz da şans işi benim benzeri samsung s20 fede denk geldi. iyi ki daha garantisi bitmemişti ama uzun uzadıya onunla uğraştım thh vs

Qbört

80+ Bronze
Xiaomi'nin ultra serisi hariç hiç bir telefonunu almam.
Fiyatı uygunda olsa almam.

Top Bottom