Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
7800 XT
Bencede hocam forum sayesinde fikrim daha kesinlesti tesekkur ederim yorumunuz icinBen 7800XT yi öneririm Hem daha ucuz hem Vram yüksek hem performansı daha iyi tabi Dlss ve Fsr ı dahil etmiyorum Flss ve Fsr her oyunda farklı performans verebiliyor. oyun dışında bir şey yapmıycaksan genel olarak 7800XT yi öneririm
rica ederiz hocam daha fazla sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz imzamdaki yazdığı gibi insanlara donanımda yardım etmeyi severimTesekkur ederim hocam buyuk ihtimalde 7800xt alacagim bir 2 ozellik icin 4gb vramden vazgecmeye gerek yok bir de zaten son zamanlarda oyunlar optimizasyonu dogru duzgun yapilmadigindan gereksiz bellegi gereksiz fazla oluyor bide
F/p oldugundan 7800xt yi dusunmustum simdi 7800xt yi almaya daha yakinim aklimda cok bir soru kalmadi tesekkur ederim fikriniz icin7800xt tabi ki dostum paran çoksa önemi yoksa 4070s al
Sorarim hocam merak etmeyin tesekkur ederim yardimlariniz icin kendinize iyi bakinrica ederiz hocam daha fazla sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz imzamdaki yazdığı gibi insanlara donanımda yardım etmeyi severim![]()