Apk sitelerinden niye indiriyorsun?Prime üyesiydim şimdi iptal ettim ama telefonum samsung telefon apk sitelerindende indirdiğimde telefona yüklemiyor, boşuna mı iptal ettim![]()
Telefon samsung değil*Apk sitelerinden niye indiriyorsun?
Eyw sağol da 200 tl için de risk e gerek yok gibi beŞurdan dene hocam birde. Site güvenilir bu arada.![]()
Android İndirme için Samsung Members APK
Android için Samsung Members 14.0.07.5 APK indir. Uzman desteÄi, topluluk baÄlantısı ve özel avantajlar.Olasılık burada baÅlıyor.apkpure.com
hocam custum apk değil bu. Bildiğin playstorenin apk indirilen versiyonu. Huawei de direk default olarak geliyor apkpure.Eyw sağol da 200 tl için de risk e gerek yok gibi be![]()
daha once denemıstım dedıgım gıbı suan tekrar konuyu gordum ve sansımı denıyım dedım uygulamadan etkınlıge girerek direk kodu verdı elımde 3-4 adet cihaz var hepsıne bakıcam sımdı lakın bır sorum olucak bu 3-4 cıhazda kod verıdı dıyelım bu kodları 4-4-4 sekilnde kullanmak gıbı bır şansm varmı yanlıs görmediysem son kullanım tarıhı 4. ayın 30 u diyorben bunu yapmıstım olmuyor
belırlı tarıhten ıtıbaren samsung urunu alıp yorum yapın dıyor s23 almıstım yarum yaptım bır cacık olmadı palavra yada baska bır kuralı var bır ton detay yazıyor sadece kurmak olmuyor ki
yalnız 1 senedir böyleBendende bi ara sadece 8 tl çekiyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyw hocam bu arada bende yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İptal sayfasını bi kontrol et hocam belki paranı iade edip üyeliği iptal edebilirler.
3 cihaz danda aldım bendekiyle bırlikte 4 cıhazdan almıs oldumdaha once denemıstım dedıgım gıbı suan tekrar konuyu gordum ve sansımı denıyım dedım uygulamadan etkınlıge girerek direk kodu verdı elımde 3-4 adet cihaz var hepsıne bakıcam sımdı lakın bır sorum olucak bu 3-4 cıhazda kod verıdı dıyelım bu kodları 4-4-4 sekilnde kullanmak gıbı bır şansm varmı yanlıs görmediysem son kullanım tarıhı 4. ayın 30 u diyor
Bendede bayağı bir süre böyle devam etmişti sonra eski haline dönmüştü. Üzümünü ye bağını sorma hocam.yalnız 1 senedir böyle