Neler Yeni

Rx6650 xt Sıcaklık Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz
Msi Rx6650xt Gaming X modelini kullanıyorum, 2021 ekim ayında 0 olarak satın aldım. Bu gün sistemimi temizleyip, ekran kartını açmadan sıcaklıklarına baktım. Furmark testinde gpu 60 derecede olmasına rağmen hotspot 90 lara vuruyor. Fan değeri otomatik %50 civarında. Fanı %100 lere manuel çekince hotspot 80 lere düşüyor.
Kafama takıldı bilgili dostlardan yorum bekliyorum. Normal midir ? Yoksa padlerini ve termal macunu değismelimiyim ?

Ek olarak render ve oyun dışında kullanılmadı kart.

Bünyamina

80+ Platinum
Hotspot değeri normal.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
Yunus Şahin
Normal değerler. Hotspot ekran kartının işlemcisinin en sıcak noktasıdır.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
efe araci
60 derece iyi fakat hotspotun 90 olması bir göz korkuttu termal pad değişimi olmalı gibi fakat marka öneremem pek bilgim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal değerler. Hotspot ekran kartının işlemcisinin en sıcak noktasıdır.
En sıcak noktası olduğu hakkında bilgim var fakat ilk aldığımdan beri 73-75 arasında takılıyodu. Hatta 2-3 ay öncesinde bu şekildeydi. Son dönemlerde 90 civarı kast ettiğim budur

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
Yunus Şahin
En sıcak noktası olduğu hakkında bilgim var fakat ilk aldığımdan beri 73-75 arasında takılıyodu. Hatta 2-3 ay öncesinde bu şekildeydi. Son dönemlerde 90 civarı kast ettiğim budur

Dördüncü yılına girmiş kart. Termal macun bakım zamanı gelmiş olabilir o zaman. Ama yine de çok aciliyeti yok.

Clayz

80+ Silver
Msi Rx6650xt Gaming X modelini kullanıyorum, 2021 ekim ayında 0 olarak satın aldım. Bu gün sistemimi temizleyip, ekran kartını açmadan sıcaklıklarına baktım. Furmark testinde gpu 60 derecede olmasına rağmen hotspot 90 lara vuruyor. Fan değeri otomatik %50 civarında. Fanı %100 lere manuel çekince hotspot 80 lere düşüyor.
Kafama takıldı bilgili dostlardan yorum bekliyorum. Normal midir ? Yoksa padlerini ve termal macunu değismelimiyim ?

Ek olarak render ve oyun dışında kullanılmadı kart.
gayet normal degerler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dördüncü yılına girmiş kart. Termal macun bakım zamanı gelmiş olabilir o zaman. Ama yine de çok aciliyeti yok.
Thermal grizzly markasını kryonaut macunundan bir adet ekledim sepete işlemcimde kullanıyorum diye ekran kartına uygulanır mı ? Normalde uzaltılmış servisten değişim yapardım. Bilginiz var mıdır ?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
Yunus Şahin
Thermal grizzly markasını kryonaut macunundan bir adet ekledim sepete işlemcimde kullanıyorum diye ekran kartına uygulanır mı ? Normalde uzaltılmış servisten değişim yapardım. Bilginiz var mıdır ?

Ekran kartı için daha çok PTM 7950 öneriyorum ben. TR'de bulunmuyor ama maalesef.

Söylediğin macunda baya yoğun kıvamı var. Ekran kartına olur. Pump out yapmaması için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz
Ekran kartı için daha çok PTM 7950 öneriyorum ben. TR'de bulunmuyor ama maalesef.

Söylediğin macunda baya yoğun kıvamı var. Ekran kartına olur. Pump out yapmaması için.
TR'de olmaması kötü oldu. Altarnatif olarak TR'de bulabiliceğim kaliteli termal pad var mıdır ?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
Yunus Şahin
TR'de olmaması kötü oldu. Altarnatif olarak TR'de bulabiliceğim kaliteli termal pad var mıdır ?

Dediğim gibi acelen yok. Alırım dersen PTM 7950 buradan alabilirsin. Bende buradan aldım.

İncelemem de mevcut. Güncel olarak da hala kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz
Dediğim gibi acelen yok. Alırım dersen PTM 7950 buradan alabilirsin. Bende buradan aldım.

İncelemem de mevcut. Güncel olarak da hala kullanıyorum.

Sipariş olarak geçtim 1 adet teşekkür ederim.

Son olaraktan, gpu vramlerinin üstünde ki termal padlerin için önerebiliceğin bir ürün var mıdır ?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
Yunus Şahin
Sipariş olarak geçtim 1 adet teşekkür ederim.

Son olaraktan, gpu vramlerinin üstünde ki termal padlerin için önerebiliceğin bir ürün var mıdır ?

Kolay kolay onlar zarar görmez. Değiştirme onları.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,061,879
Üyeler
168,697
Son üye
cuby
Top Bottom