Neler Yeni

Fitness a gitme konusunda emin olamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Arda doğan
Öncelikle merhaba 19 yaşındayım ve üniversitenin fitness salonuna yazılmak istiyorum 3 ay boyunca. 3 ayda gelişim açısından çok bir şey olmayacağını az çok biliyorum ama ana amacım skinny fat denen durumdan biraz kurtulmak bunu 3 ayda başarabilir miyim? Ana amacım yağ oranımı düşürüp az da olsa kas eklemek sizce gitmemin bi anlamı olur mu? Şimdiden teşekkürler.
3 ayın etkisi olur gidebilirsen aklına yatarsa 6 ay veya 1 senede gidebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Sarsılmaz
Dostum üniversite ortamındasın, sana nacizane tavsiyem hiç başlama, derslerine full fokus atman lazım, en önemli olan derslerin, oraya harcayacağın vakti git ders çalış, konu anlatım dinle, spor yapma demiyorum, bu denli spora başlama, biliyorum; etrafa bakıyorsun böyle bu adam spor yapış belli diyen tipler var, adamlar üni ortamı için gidiyor oraya, steroidi basıyor ir iki kız düşüreyim diye yaşıyorlar üni ortamını, senin buna ihtiyacın yok, bir Doktor ve sağlam bir sporcu olarak söylüyorum bunu sana, gideyim 3 ayda 5 ayda şu kadar bu iş öyle değil, uzun vadede net gelişimler görebileceğin bir atmosfer vücut geliştirme, her türlü ilacı kullandım, growth, insülin lantus, test obolde tren ne varsa pregnyl sakın ya sakın, protein tozu içeyim, şunu yapayım deme, spora başlama ama spor yap, lecarnitine al yürüyüşe çık, metabolizmanı hızlandırır ve yağ yakımı gerçekleştirir, amacın buysa eğer. Sana bu tavsiye bu işin içinden geçmiş birinden geliyor, vücut geliştirme yarışma amaç-hedef yoksa bomboş bir olay, kilo alır verirsin ama bıraktığın zaman fizyolojin belli biyolojin belli, anında geri dönersin
Abim otomotiv müh. okuyorum sporu zaten derslerimin önüne koymayacağım ana amacım yağlarımı bi nebze olsada yakıp kuvvet kazanmam çünkü hemen yoruluyorum ve ayna karşısındaki görüntümü bi tık düzeltmek istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fitnesse yeni başlıyorsan ilk 3 ayda hızlı gelişim sağlarsın ve 3-6 kg kas kütlesi kazanabilirsin. Ancak, bu sürecin verimli olması için beslenme ve uyku çok önemlidir.
Ünideyim beslenme açısından sabahları 3 yumurta peynir ve salata, öğle tavuk ( değişiyor ama genellikle tavuk), akşamda yurdumun yaptığı sebze veya et yemeği, salata yiyorum (Yemeğin yanına ek olarak öğle veya akşam pilavda yiyorum değişiyor).

Abim otomotiv müh. okuyorum sporu zaten derslerimin önüne koymayacağım ana amacım yağlarımı bi nebze olsada yakıp kuvvet kazanmam çünkü hemen yoruluyorum ve ayna karşısındaki görüntümü bi tık düzeltmek istiyorum.
En ufak değişim olsa bile okey benim için

Son düzenleme:

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya

Ünideyim beslenme açısından sabahları 3 yumurta peynir ve salata, öğle tavuk ( değişiyor ama genellikle tavuk), akşamda yurdumun yaptığı sebze veya et yemeği, salata yiyorum (Yemeğin yanına ek olarak öğle veya akşam pilavda yiyorum değişiyor).

En ufak değişim olsa bile okey benim için
2hafta yaptım 1 ay ara vermek zorunda kaldım 1haftadr tekrar yapıyorum mental olarak özellikle çok net bir değişim var , fiziksel olarak bir şey diyemeyeceğim

Top Bottom