Bu olaya yeni yeni geçmeye başladılar. Ben bunu ilk Nays'ın yaptığını gördüm birkaç ay önce. Defacto harcamalarında 200₺ geri iade veriyorlardı, sonra baktılar millet bu parayı çekiyor banka hesaplarına bu sefer "Defacto Bakiye" diye bir şey çıkardılar, 200₺ iadeyi oraya veriyorlar sadece Defacto'da harcayabiliyorsun. Dolayısıyla insanı daha çok harcama yapmaya yönlendiriyorlar. Kapitalist düzenin Allah belasını versin.2 al 1 ödeyi tercih ederim. Bakiyemin cebim yerine firmada durması hoş değil.
ödeme yöntemini ne seçmem gerekiyor sepette kampanyayı uygulamadı?Bence gayet iyi, 6 tane gazoz aldım. 105 küsür lira iade gelecek. 1.5 litre aynı marka gazozu dışarda 45 liraya satıyorlar. 2 tane fiyatına 6 tane gazoz almış oldum neredeyse... İllaki marketten birşeyler alıyoruz, gelen bakiyeyi de orada kullanıyorum aynı mantık harcayacağım tutardan düştüğü için paran yine cebinde kalıyor.
Sepette bir şey indirmiyor hocam,ödeme yöntemini ne seçmem gerekiyor sepette kampanyayı uygulamadı?
banka kartımla ödeme yapsam gelmez mi?Sepette bir şey indirmiyor hocam,
Siz tam tutarı ödüyorsunuz...
Sipariş geldikten bi kaç saat sonra 2. Ürünlerin iadeleri money kartınıza geliyor.
(En kötü ihtimalle 2 güne kadar sürebiliyor yazıyor, ama bana hemen geldi iadeler.)
money kartım var ama uygulamada tanımlayabileceğim bi yer göremedimO hesapta money kartınız var mı?
Ben temsilci ile konuştuğumda ödeme yöntemi olarak banka hesabı kullanabilirsiniz demişti. Aynı şeye bende takılmıştım.
Hesapta olup olmadığını kontrol edim hocam, hesapta herhangi bi money kart var mı yok mu. Asıl önemli olan o.money kartım var ama uygulamada tanımlayabileceğim bi yer göremedim
Hesapta money kart varsa. Banka kartıyla vs ödeyebilirsiniz. Aynı üründen 2 tane veya katları olarak almayı unutmayın.Hesapta olup olmadığını kontrol edim hocam, hesapta herhangi bi money kart var mı yok mu. Asıl önemli olan o.
Beyoğlu gazozu içen var mı ? Merak ettim denesem miHesapta olup olmadığını kontrol edim hocam, hesapta herhangi bi money kart var mı yok mu. Asıl önemli olan o.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesapta money kart varsa. Banka kartıyla vs ödeyebilirsiniz. Aynı üründen 2 tane veya katları olarak almayı unutmayın.