Haklısınız hocam bencede daha mantıklıNote 12 al daha uzun ömürlü olur
Eski cihaz olması kimin umrunda Note 12 iğrenç ötesi bir cihaz.Sırf iPhone olsun diye eski bir şey almaya gerek yok. Note 12 al derim.
Redmi Note 12 gördüğüm yerde kaçıyorum başka modellere yönelebilirsiniz ya da iPhone 8 plus alabilirsiniz sadece bu ikisi varsayakın zamanda alacağım cihazlardan karar veremedim sizce hangisi alınmalı
konuya girdim aynısını yazacaktım ki siz yazmışsınız zatenRedmi Note 12 gördüğüm yerde kaçıyorum başka modellere yönelebilirsiniz ya da iPhone 8 plus alabilirsiniz sadece bu ikisi varsa
hocam ben ios sürümünden korkuyorum ios 16 hala süresi var mı uygulamalar için yani kaç sene daha ınstagram tiktok pubg vs desteklerRedmi Note 12 gördüğüm yerde kaçıyorum başka modellere yönelebilirsiniz ya da iPhone 8 plus alabilirsiniz sadece bu ikisi varsa
yenilenmiş bir cihaz almayı düşünüyorum 8-9 k civarına zaten playstation veya xbox alacağım sadece günlük kullanım için yani cihaz ve tasarımı çok hoşuma gidiyor a11 bionch çipi snapdragon 685ten daha iyi büyük ihtimalle 8 plus alacağım 6 bin tl önerileriniz için çok teşekkür ederimNiye 12 dümdüz berbat bir telefon. Aldıktan 1 sene sonra cihaz çekilmez derecede yavaş olacak.
Eski cihaz olması kimin umrunda Note 12 iğrenç ötesi bir cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. El 8 Plus alacağına 8-9K civarına XR bulabilirsin android tarafına geçersen yine 8-9 civarına Server kayıtlı OnePlus 9 gibi bir canacar alabilirsin.
Hocam SE 2020 alın telefonla çok işiniz yoksa. Yani begenmiyorum ama hız vs. konularda mükemmel.hocam ben ios sürümünden korkuyorum ios 16 hala süresi var mı uygulamalar için yani kaç sene daha ınstagram tiktok pubg vs destekler
yenilenmiş bir cihaz almayı düşünüyorum 8-9 k civarına zaten playstation veya xbox alacağım sadece günlük kullanım için yani cihaz ve tasarımı çok hoşuma gidiyor a11 bionch çipi snapdragon 685ten daha iyi büyük ihtimalle 8 plus alacağım 6 bin tl önerileriniz için çok teşekkür ederim
4.7 inç 60Hz HD IPS ekranlı telefon 2025 i geçtim 2020 yılında bile kullanılmamalıydı.Hocam SE 2020 alın telefonla çok işiniz yoksa. Yani begenmiyorum ama hız vs. konularda mükemmel.
Aynen ekranı geçtim pili de rezalet. 2-3 saatte bir şarja takmak gerekir.4.7 inç 60Hz HD IPS ekranlı telefon 2025 i geçtim 2020 yılında bile kullanılmamalıydı.
İki cihaz da alınmaz. 8 bin civarına ikinci el S20Fe falan rahat bulursunuz. 10-11Bin civarlarına çıkarsanız da S21 var.yakın zamanda alacağım cihazlardan karar veremedim sizce hangisi alınmalı
Telefonu sadece günlük kullanım için alacağım ve 10-12 bın tl almak istemiyorumAynen ekranı geçtim pili de rezalet. 2-3 saatte bir şarja takmak gerekir.
İki cihaz da alınmaz. 8 bin civarına ikinci el S20Fe falan rahat bulursunuz. 10-11Bin civarlarına çıkarsanız da S21 var.
KatılıyorumAynen ekranı geçtim pili de rezalet. 2-3 saatte bir şarja takmak gerekir.
İki cihaz da alınmaz. 8 bin civarına ikinci el S20Fe falan rahat bulursunuz. 10-11Bin civarlarına çıkarsanız da S21 var.
A24 alın hocam ben 1 sene önce aldım aşırı memnunum note12 den on kat daha hızlı ve kaliteli.Telefonu sadece günlük kullanım için alacağım ve 10-12 bın tl almak istemiyorum
Katılıyorum