Neler Yeni

Arkadaşa borç vermek

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
messi
selamlar bi arkadaşım benden para istedi borç olarak bende gün içinde ataacam dediği için attım aradan 4 gün geçti bende mesajı görsün diye emoji attım oda unutmuşum bugun atacam dedi ve 2 gün geçti ama ilkinde unutma ihtimali yoktu cunku benım ona yazdıgım mesajı gün sonunda görmüştü yani atıcagı tarihte bu kişiye defalarca verdim bende yakın arkadaşım atmadıklarıda oldu geç attıklarıda hiç atmadığıda oldu şimdi yazsam atacakmısın diye kalbi kırılacak normalde fazla kısıyıe borç vermem ama vermeyincede küsüyolar paranın lafınımı yapıyorsun diye verdiğim hiç kimse dediği tarihte borcunu vermiyor genelikle istemiyorumda

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
messi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Borç verme kurumu bankadır.
bende öyle düşünüyorum çok yakın ardaşında olsa seni enayi ***** yerine koyuyolar şu tarihte atıp atmadıkları zaman şuandada aldıgı rakam 650 tl

Clayz

80+ Silver
bende öyle düşünüyorum çok yakın ardaşında olsa seni enayi ***** yerine koyuyolar şu tarihte atıp atmadıkları zaman şuandada aldıgı rakam 650 tl
asırı degılmıs bıraz bekle bence yıne suan yaptıgı ayıp ama cok sıkbogaz etme

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
messi
asırı degılmıs bıraz bekle bence yıne suan yaptıgı ayıp ama cok sıkbogaz etme
aşırı değil ama vericem deyip vermedikleride var veya vericem deyip geç verdikleride var 3 4 ay vermediği oldu bişey demedim ama sürekli böyle olunca olmuyor ama bu arada kendisi memur artık daha vermemem kararı aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama vermesemde paranın lafını yapıyorsun diyorlar ama benim için önemli olan enayi yerine konmam

ErenMaiky

80+ Silver
Yakın arkadaşına 2 binden fazla borç verme ödeyememe sıkıntısı olursa arkadaşlık bozulur

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
messi
Yakın arkadaşına 2 binden fazla borç verme ödeyememe sıkıntısı olursa arkadaşlık bozulur
şuan kadar verdiğim geçmiştir bazılarını zamanında bazılarını iste geç verdi vermedikleride oldu ama bana koyan sürekli tarih verip verilmemesi

1905

80+ Silver
veremeyeceğim deseler okey hiç problem yok maaşımı bile feda ederim ama atıcam diyip atmayıp bide üstüne fütursuzca para harcadıklarını görünce bir daha para atmıyorum böyle kişilere.

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Emre Öztürk
Bir daha borç verdiğinde ihtiyacı varsa ver, kumar gibi şeylere harcıyorsa hiç verme.

Shix2x

80+ Bronze
Borc verip de borcunun dilencisi olacagina hiç verme.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,103
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Sürekli kullandığım bir taktik var; başımdan aşkın borcum var, para yetiştiremiyorum. Sana can feda, ben de sağdan soldan borç almaya çalışıyorum.

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
messi
veremeyeceğim deseler okey hiç problem yok maaşımı bile feda ederim ama atıcam diyip atmayıp bide üstüne fütursuzca para harcadıklarını görünce bir daha para atmıyorum böyle kişilere.
hocam para yı neye harcadığımı umrumda deıl ama trarih verip vermediklerimi sinirimi bozuyor mesela benim ihtiyacım vardı ama ben hemen atacam dedıgı i.in attım 4 gun sonra emojı attım unutmusum bugun atacam dedi sımdıe 2 gün geçtı emojıye bıle bakmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,235
Üyeler
168,908
Son üye
invictaz
Top Bottom