Msi mag274 qrf qd e2 stokta varsa bakabilirsiniz
bunlarda gtg1 mi![]()
ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Güç ve performans için özenle tasarlanan ROG Strix XG27ACS ile oyun deneyiminize seviye atlatın.www.gaming.gen.tr
Merhaba genellikle BF vs FPS oyunları oynarım harici dizi izlerim. Önerilerinizi beklerim.
Bütçeni arttırabilirsen bunu tavsiye ederim.Merhaba genellikle BF vs FPS oyunları oynarım harici dizi izlerim. Önerilerinizi beklerim.
ASUS markadan şaşma kardeşim daha da başka marka kullanmazsın yıllarca kullanırsın ve sonra yükseltirsin aynı markadan gidersin öncelik asus sonra samsung
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™www.gaming.gen.tr
Bunu bir araştır istersen az bütçeyi zorlayıp 260hz
Bütçeni arttırabilirsen bunu tavsiye ederim.
![]()
MSI G274QPX 27" 1ms (GTG) 240Hz G-Sync Rapid IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Dell Alienware AW2724DM 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
VESA Display HDR™ 600 sertifikası ve %95 DCI-P3 sinema sınıfı renk kapsamı sayesinde zenginwww.gaming.gen.tr
![]()
ASUS ROG Strix XG27ACS 27 inç 180Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Güç ve performans için özenle tasarlanan ROG Strix XG27ACS ile oyun deneyiminize seviye atlatın.www.gaming.gen.tr
6 taksit olarak alacağımı söylemeyi unutmuşum iyice arttı fiyatla vade farksız armam lazım olmadı 1080pye düşeceğim. sistemim 5600 ve 4060 tiMsi mag274 qrf qd e2 stokta varsa bakabilirsiniz
neye dayanarak söyledin kral. mesela bi monitör için seni neyi cezbettiASUS markadan şaşma kardeşim daha da başka marka kullanmazsın
Yıllardır çevremde ve kendim dahil Asus marka kullandığımızdan. şikayetleri az olan servisinde arkadaşım olduğundan.neye dayanarak söyledin kral. mesela bi monitör için seni neyi cezbetti
benim için panel önemli yani renklerin doğruluğu. yakın zamanda sistemi yenilemeyi düşünüyorum da bende de aoc marka 24' 144Hz IPS var. 1080p az geliyo ama bunu da satmam ikinci monitörüm olur diye paneli daha iyi olan bir şeyler bakınıyordum.Yıllardır çevremde ve kendim dahil Asus marka kullandığımızdan. şikayetleri az olan servisinde arkadaşım olduğundan.
Tabi elektronik şans bilemeyiz de uzun sürede. Bende artık monitörü değiştircem yine Asus alırım veya samsung OLED modelinden.