Neler Yeni

Yardım Minecraft eski sürüme geçince envanterim siliniyor tlauncur

çınar35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çınar
T
hocam tek olay o değil tlauncherin içinde data transferi yapan virüsümsü şeyler bulunmuş Reditteki postlarda çoğu kişi artık tlauncher önermediğini söylüyordu ben 2 yıldır kullanmıyorum sklauncher baya iyi.
Tamamdır hocam onu yüklerim birazdan

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
efe araci
T

Tamamdır hocam onu yüklerim birazdan
yükleyin hocam .minecraft klasörünü komple silin minecraftla ilgili her şeyi silin ondan sonra sklauncherin kurulumunu yapın mümkünse malwarebytes indirip bir tarayın pcyi.

çınar35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Çınar
yükleyin hocam .minecraft klasörünü komple silin minecraftla ilgili her şeyi silin ondan sonra sklauncherin kurulumunu yapın mümkünse malwarebytes indirip bir tarayın pcyi.
Hmm iyimiş hocam tamamdır teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berke Koray
hocam tek olay o değil tlauncherin içinde data transferi yapan virüsümsü şeyler bulunmuş Reditteki postlarda çoğu kişi artık tlauncher önermediğini söylüyordu ben 2 yıldır kullanmıyorum sklauncher baya iyi.
Doğrudur hocam dediğim gibi çok iyi hatırlamadığım için biraz daha yüzeysel bilgi verdim yanlış bir şey söylememek için. Olaylardan sonra orijinal minecraft aldığım için çok da araştırmamıştım başka launcher o yüzden bilgim kısıtlı konu hakkında.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
efe araci
Hmm iyimiş hocam tamamdır teşekkürler
rica ederim birini daha tllauncherdan kurtardık :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrudur hocam dediğim gibi çok iyi hatırlamadığım için biraz daha yüzeysel bilgi verdim yanlış bir şey söylememek için. Olaylardan sonra orijinal minecraft aldığım için çok da araştırmamıştım başka launcher o yüzden bilgim kısıtlı konu hakkında.
en iyisini yapmışsınız hocam ben de imkanım olduğunda veya indirime girdiğinde kesin alacam minecraftçı çok sevmem ama mod paketleri ile oynayınca inanılmaz keyif alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berke Koray
rica ederim birini daha tllauncherdan kurtardık :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

en iyisini yapmışsınız hocam ben de imkanım olduğunda veya indirime girdiğinde kesin alacam minecraftçı çok sevmem ama mod paketleri ile oynayınca inanılmaz keyif alıyorum.
Bende indirime girince modlu oynaması rahat olduğu için almıştım ama öyle çok uzun da oynamadım. Sırf eskiden çok oynadığım için aldım. Arada bir değişik mod paketleri filan denerim düşüncesiyle.

DramGOM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan genç
hocam tlauncher kullanmayın öncelikle spyware vare SKLAUNCHER kullanabilirsinz curseforge uyumu var.
Kimi islesem yabancı türk pre hesapla yapıyorlar envanter aynen geliyor

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
efe araci
Bende indirime girince modlu oynaması rahat olduğu için almıştım ama öyle çok uzun da oynamadım. Sırf eskiden çok oynadığım için aldım. Arada bir değişik mod paketleri filan denerim düşüncesiyle.
prominence 2 veya dawncraft öneririm çok iyi modlar ortaçağda yaşama hissi veriyor özellikle dawncraft elden ring oynuyor hissi veriyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berke Koray
prominence 2 veya dawncraft öneririm çok iyi modlar ortaçağda yaşama hissi veriyor özellikle dawncraft elden ring oynuyor hissi veriyor :D
hangisi hatırlamıyorum ama ikisinden birini biraz oynamıştım ama çok vakit ayıramadığımdan bırakmıştım. Arada kafa dağıtmak için güzel oluyor.

DramGOM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan genç
sklauncerdea enveanterim silindi

Top Bottom