Neler Yeni

Sıfır arabayla kaza yaptım yardım lazım

SECA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Selim Çetin
Geçmiş olsun öncelikle kasko falan var mı aracın ve kaza tutanağı tutuldu mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kerem
Geçmiş olsun öncelikle kasko falan var mı aracın ve kaza tutanağı tutuldu mu
Kaza anında tutanak tutmadım pazartesi günü tutucakcık arabanın kaskosu garantisi her seyi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanayide yaptırsak garanti bozar mı araba fiat bayisi

eneskaya6

80+ Silver
Tutanak ile anlaşmalı boyacıya gidip boyat hocam. Cok basit bi işlem sadece boyanacak tampon 4/5bin tramer girer.
servise gidersen baya işlerler ve gereksiz
tramer takıntım yok ama sadece tampon icin servise gitmeye gerek yok

SECA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Selim Çetin
Plastik aksağam olduğundan zaten pek bi değer kaybı olarak ben araçlarımda değerlendirmiyorum iki tarafta uzlaşmanızı tavsiye ederim sanayide düzgün bi yerde boyatmanız en iyi seçenektir boşuna hasar kaydıyla uğraşmayın ama kaskodan da değer kaybı alabilme durumunuz olabilir bunun için sigortacınıza başvurmanızı tavsiye ediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kerem
Tutanak ile anlaşmalı boyacıya gidip boyat hocam. Cok basit bi işlem sadece boyanacak tampon 4/5bin tramer girer.
servise gidersen baya işlerler ve gereksiz
tramer takıntım yok ama sadece tampon icin servise gitmeye gerek yok
Tamam elemanın kendi dükkanında halletse kaskosuz araba garanti bozar mı

SECA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Selim Çetin
Fiat servsisi motor mekaniğe garanti verir en kötü durumda anlaşmalı yerlerle çalışın

Herhangi bir tutanak tutulmadan uzlaşma olursa zaten olay çözülür.Aracınız plastik aksağamı boyatınız diye garanti dışı kalmaz.Yetkili yerlerle görüşebilirsiniz.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
M.Rüzgar Özen
Araba daha 1 yıllık bile olmadı fiat egea bugün yayaya yol verirken arkadan bi araba geçirdi alt tarafa fotoğrafını koyucam sizce servise gitmeli miyim yoksa vurduğum adam sanayide halledebileceğini söyledi dükkanında ona mı veriyim lütfen yardımcı olunAlıntıyı görüntüle

Arabaın garantisi devam ediyor garanti
Hiçbir şekilde güvenme o adama hatta kazadan dolayı değer kaybı davası aç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kerem
Fiat servsisi motor mekaniğe garanti verir en kötü durumda anlaşmalı yerlerle çalışın

Herhangi bir tutanak tutulmadan uzlaşma olursa zaten olay çözülür.Aracınız plastik aksağamı boyatınız diye garanti dışı kalmaz.Yetkili yerlerle görüşebilirsiniz.
Garanti simdi bozulmaz mu diyosunuz hocam birde bu tutanak işi 3-4 gün sonra tutulsa sorun oluyor mu

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
taha
Kaza anında tutanak tutmadım pazartesi günü tutucakcık arabanın kaskosu garantisi her seyi var

Sanayide yaptırsak garanti bozar mı araba fiat bayisi
Herkes bişey desin diye buraya konu açıyorsun.
Öncelikle garanti ne onu öğren. Garanti arabanın 2 yıl boyunca kendinden arızalanan parçalarını garanti eder yenisiyle değiştirmeye ama kendinden bozulması lazım. Mesela balatan bitti dışarda değiştir yine garanti bozulmaz.

Arabanın rengini beğenmedin bi süre sonra boyat garanti bozulmaz.

Ayrıca tutanak tutmayarak adama gebe kalmışsın... Örnekle açıklıyorum sen servise gittin ben bunu yaptırmak istiyorum dedin. Neyse yaptılar diyelim fatura çıktı 20 bin adam ben ödemem bi tampon için o kadar para tutmaz dedi. senin hiç bir türlü kanıtlama şansın yok. Anca delillerle konuşmalarla mahkemeye gideceksin öyle alacaksın uzun iş yani. adamdan 5 10 bin para iste verirse git boyacıya tamponu boyat.

• Beğen
Reaksiyonlar: SECA

xTURANN

80+ Silver
Tampon plastik diye geçer. Şöyle bir şeyi adamın dükkanında veya serviste yaptırmaya değmez. Servise gidersen çok büyük ihtimalle tampon değişir, 2025 fiyatına göre de araca tramer işler. Yüksek fiyat olacağı için de satarken dert. Yani dediğime çıkıyor, uğraşmaya değmez.

Bazı temizlik malzemeleri oluyor, onlarla sil. Kılcal Çizik değilde, tırnak girecek seviye de çizik veya boya kalkması varsa onlar için işlem görmesi gerekir o kadar.

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
fre
Araba daha 1 yıllık bile olmadı fiat egea bugün yayaya yol verirken arkadan bi araba geçirdi alt tarafa fotoğrafını koyucam sizce servise gitmeli miyim yoksa vurduğum adam sanayide halledebileceğini söyledi dükkanında ona mı veriyim lütfen yardımcı olunAlıntıyı görüntüle

Arabaın garantisi devam ediyor garanti
arabanin tamponu boyansa degisen bile olsa plastik aksam oldugu icin değer kaybı olmaz.

ama servise gidersen tramer kaydı girerler bu deger kaybına yol açabilir. bence iyi bir kaportacidan fiyat alip vuran arkadasa ilet kendin yaptır. ama servis disi yaptirirsan garanti dışı kalma ihtimali var mı bilgim yok

bu arada hiç bir işlem gerekmeye de bilir, pasta cila atilirsa bu izler fazlasiyla gider..

SECA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Selim Çetin
Garanti simdi bozulmaz mu diyosunuz hocam birde bu tutanak işi 3-4 gün sonra tutulsa sorun oluyor mu
Hocam tutanağı tutmasan da olur uzlaşın diyorum aracın keyfe keder boyatılınca garanti dışı kaldığını nerden duydunuz.

Top Bottom