Neler Yeni

PS5 Dualsense alınır mı

CharlesPolat

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar PS5 Gamepad almak istiyorum ama orjinal olarak güvenli olarak neresi olabilir artı olarak koldan harici başka ne almam lazım? Sarj aleti de alınması lazım diyorlar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,538
İsim
Mert Can Ergün
Merhaba arkadaşlar PS5 Gamepad almak istiyorum ama orjinal olarak güvenli olarak neresi olabilir artı olarak koldan harici başka ne almam lazım? Sarj aleti de alınması lazım diyorlar
Şarj aletine gerek yok konsolda kablo ile şarj oluyor da pc de olur mu onu bilmiyorum sahibinden bakabilirsin uygun fiyata garantili

xTURANN

80+ Silver
Bilgisayarda PS5 Dualsense yerine XBOX Gamepad daha sorunsuz deniliyor. Ayrıca PS5'in titreşimi PC'de çalışmıyormuş galiba.
3K'ya XBOX Gamepad al, rahatına bak. Pilli.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Onur Yücel
Bilgisayarda PS5 Dualsense yerine XBOX Gamepad daha sorunsuz deniliyor. Ayrıca PS5'in titreşimi PC'de çalışmıyormuş galiba.
3K'ya XBOX Gamepad al, rahatına bak. Pilli.
+1 pc için dualsense rezillik. Bence ergonomi ve konfor açısından dualsense çok çok daha iyi ama pc kullandığım için mecburen rezil xboxa kalıyoruz

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Çağatay
+1 pc için dualsense rezillik. Bence ergonomi ve konfor açısından dualsense çok çok daha iyi ama pc kullandığım için mecburen rezil xboxa kalıyoruz
Hiç bir program kullanmadan AAA hikayeli oyunlar ve EAFC serisinde dualsenseyi sorunsuz kullanıyorum. Ne gibi sorun yaşıyorsunuz bu kadar kötüleniyor anlamadım ben de. Benim her işimi görüyor sorunsuz.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Onur Yücel
Hiç bir program kullanmadan AAA hikayeli oyunlar ve EAFC serisinde dualsenseyi sorunsuz kullanıyorum. Ne gibi sorun yaşıyorsunuz bu kadar kötüleniyor anlamadım ben de. Benim her işimi görüyor sorunsuz.
Zaten triple a lerde de sorun yaşanacaksa problem büyük demektir. Hocam mevzu küçük çaplı oyunlarda çıkıyor sıklıkla.
Çoğunda çalışmıyor , çalışanlarda da ne titreşim var ne bir şey pek çoğunda.
Büyük çaplı oyunlarda da şuna bakarsanız görürsünüz neredeyse hiçbir şey çalışmıyor

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,538
İsim
Mert Can Ergün
Dualsense daha iyi sorunsuz çalışıyor programsız

CharlesPolat

80+ Bronze

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Serdar Totuzbeş
Laptopuma alacağım şuanda elimdeki kalitesiz bir çakma ps4 kolu vardı almışken kaliteli almak istiyorum
adam gibi yararlanamazsın özelliklerinden, XInput'lu bir kol al daha iyi olur.

Top Bottom