Neler Yeni

PS5 Dualsense alınır mı

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Arif güngör
Merhaba arkadaşlar PS5 Gamepad almak istiyorum ama orjinal olarak güvenli olarak neresi olabilir artı olarak koldan harici başka ne almam lazım? Sarj aleti de alınması lazım diyorlar
Alınır her işi görüyor kötü bir yanı yok fifa falan sıkıntısız oynatıyor. Gecikme falan da söz konusu değil.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu ikisinden birini al

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Çağatay

bcansiz74

80+
Alınır. DualSense alırsanız destekleyen oyunlarda Xbox kolunda olmayan fazladan özelliklerden yararlanabilirsiniz. Çözemeyeceğiniz tek sorun desteklemeyen oyunlarda Xbox buton simgeleri görmek olur.

CharlesPolat

80+ Bronze
Bu ikisinden birini al

Top muyuz hocam ayıp ediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc içinmi alıcaksın hocam?
adam gibi yararlanamazsın özelliklerinden, XInput'lu bir kol al daha iyi olur.
Zaten triple a lerde de sorun yaşanacaksa problem büyük demektir. Hocam mevzu küçük çaplı oyunlarda çıkıyor sıklıkla.
Çoğunda çalışmıyor , çalışanlarda da ne titreşim var ne bir şey pek çoğunda.
Büyük çaplı oyunlarda da şuna bakarsanız görürsünüz neredeyse hiçbir şey çalışmıyor
Dualsense alabilirsin hocam gayet iyi çalışıyor. Ayrıca bie programla adaptive trigger bile çalıştırabilirsin
Hocam özelliklerinden ziyade konfor ve rahatlık için istiyorum ps5 sarj olayı nasıl yapılır peki hocam laptop için?

Aurelia

80+ Bronze
Alınır hocam bende alalı 1 ay oluyor sıkıntı yaşamadım hiç. Ben yurt dışından sarj istasyonu ve kolunu birlikte almıştım.

CharlesPolat

80+ Bronze
Alınır hocam bende alalı 1 ay oluyor sıkıntı yaşamadım hiç. Ben yurt dışından sarj istasyonu ve kolunu birlikte almıştım.
Vatandan alıcam büyük ihtimal sadece sarj olayını çözemedim bazıları kablosu var diyor bazıları şarj istasyonu diyor

Aurelia

80+ Bronze
Vatandan alıcam büyük ihtimal sadece sarj olayını çözemedim bazıları kablosu var diyor bazıları şarj istasyonu diyor
Kolun yanından kablo çıkmıyor. Bilgisayarına kabloyla takınca sarj oluyor ve kullanabiliyorsun. Sarj istasyonuyla daha sağlıklı dendiği için ben sarj istasyonunuda aldım ama BT adaptörü almadığım için şuanlık kabloyla kullanıyorum.

CharlesPolat

80+ Bronze
Kolun yanından kablo çıkmıyor. Bilgisayarına kabloyla takınca sarj oluyor ve kullanabiliyorsun. Sarj istasyonuyla daha sağlıklı dendiği için ben sarj istasyonunuda aldım ama BT adaptörü almadığım için şuanlık kabloyla kullanıyorum.
Anladım kablo fark ediyor mu peki herhangi bir telefon kablosu olur mu

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top muyuz hocam ayıp ediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam özelliklerinden ziyade konfor ve rahatlık için istiyorum ps5 sarj olayı nasıl yapılır peki hocam laptop için?
Niye top olasınız hocam ne dedim sanki, niye öyle dedinki

Aurelia

80+ Bronze
Anladım kablo fark ediyor mu peki herhangi bir telefon kablosu olur mu
Benim elimde Ajazz farenin dongle a bağlanıcak kablosu vardı fazladan onunla kullandım Usb type c kablo lazım bağlaman için

Top Bottom