PS5 Dualsense alınır mı

Merhaba arkadaşlar PS5 Gamepad almak istiyorum ama orjinal olarak güvenli olarak neresi olabilir artı olarak koldan harici başka ne almam lazım? Sarj aleti de alınması lazım diyorlar
Alınır her işi görüyor kötü bir yanı yok fifa falan sıkıntısız oynatıyor. Gecikme falan da söz konusu değil.

Bu ikisinden birini al

Alınır. DualSense alırsanız destekleyen oyunlarda Xbox kolunda olmayan fazladan özelliklerden yararlanabilirsiniz. Çözemeyeceğiniz tek sorun desteklemeyen oyunlarda Xbox buton simgeleri görmek olur.

Bu ikisinden birini al

Top muyuz hocam ayıp ediyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc içinmi alıcaksın hocam?
adam gibi yararlanamazsın özelliklerinden, XInput'lu bir kol al daha iyi olur.
Zaten triple a lerde de sorun yaşanacaksa problem büyük demektir. Hocam mevzu küçük çaplı oyunlarda çıkıyor sıklıkla.
Çoğunda çalışmıyor , çalışanlarda da ne titreşim var ne bir şey pek çoğunda.
Büyük çaplı oyunlarda da şuna bakarsanız görürsünüz neredeyse hiçbir şey çalışmıyor
Dualsense alabilirsin hocam gayet iyi çalışıyor. Ayrıca bie programla adaptive trigger bile çalıştırabilirsin
Hocam özelliklerinden ziyade konfor ve rahatlık için istiyorum ps5 sarj olayı nasıl yapılır peki hocam laptop için?

Alınır hocam bende alalı 1 ay oluyor sıkıntı yaşamadım hiç. Ben yurt dışından sarj istasyonu ve kolunu birlikte almıştım.

Alınır hocam bende alalı 1 ay oluyor sıkıntı yaşamadım hiç. Ben yurt dışından sarj istasyonu ve kolunu birlikte almıştım.
Vatandan alıcam büyük ihtimal sadece sarj olayını çözemedim bazıları kablosu var diyor bazıları şarj istasyonu diyor

Vatandan alıcam büyük ihtimal sadece sarj olayını çözemedim bazıları kablosu var diyor bazıları şarj istasyonu diyor
Kolun yanından kablo çıkmıyor. Bilgisayarına kabloyla takınca sarj oluyor ve kullanabiliyorsun. Sarj istasyonuyla daha sağlıklı dendiği için ben sarj istasyonunuda aldım ama BT adaptörü almadığım için şuanlık kabloyla kullanıyorum.

Kolun yanından kablo çıkmıyor. Bilgisayarına kabloyla takınca sarj oluyor ve kullanabiliyorsun. Sarj istasyonuyla daha sağlıklı dendiği için ben sarj istasyonunuda aldım ama BT adaptörü almadığım için şuanlık kabloyla kullanıyorum.
Anladım kablo fark ediyor mu peki herhangi bir telefon kablosu olur mu

Top muyuz hocam ayıp ediyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam özelliklerinden ziyade konfor ve rahatlık için istiyorum ps5 sarj olayı nasıl yapılır peki hocam laptop için?
Niye top olasınız hocam ne dedim sanki, niye öyle dedinki

Anladım kablo fark ediyor mu peki herhangi bir telefon kablosu olur mu
Benim elimde Ajazz farenin dongle a bağlanıcak kablosu vardı fazladan onunla kullandım Usb type c kablo lazım bağlaman için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,272
Üyeler
174,335
Son üye
Etp06
Geri