Neler Yeni

40-50K Bütçeyle Nvidia ve Ryzen Sistem Önerileri

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Peki sizce hazır sistem mi almalıyım yoksa tek tek parçalarını mı almalıyım
hocam hazır sistemlerin 2 kusuru vardır 1. kusur psu dandik olur 2. kusur ana kart dandik olur veya soğutucu olmaz kendiniz VATAN üzerinden toplarsanız %20 indirim geliyor her parçaya.

g21nj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan San
Anladım çok teşekkürler

g21nj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan San
ssd
kasa
psu
işlemci
işlemci soğutucu
anakart
ram bellek
ekran kartı
veya ekran kartı bu da olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet doğru ama bütçeyi aşmak istemedim bütçe içinde sistem bu vardı ^_^
Ekran kartı olarak Galaxy tercih etme sebeni nedir acaba. Farklı markalar tercih edilebilir mi ?

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
VeV
Ekran kartı olarak Galaxy tercih etme sebeni nedir acaba. Farklı markalar tercih edilebilir mi ?
fiyat farkı, 4070 super galax'a en yakın fiyat msi ventus 2x var o da 29.5 k fiyatta

g21nj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan San
fiyat farkı, 4070 super galax'a en yakın fiyat msi ventus 2x var o da 29.5 k fiyatta
Peki Galax nin 4070 super versiyonu iyi midir?, marka hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
VeV
Peki Galax nin 4070 super versiyonu iyi midir?, marka hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası
buna bakabilirsiniz. Forumdan bir arkadaşın videosu bu. Veya internette bir çok kaynak var onlara bakabilirsiniz. Yani 4070 ve üstü 3 fanlı olması tabi daha iyidir ama fiyat performansa baktığımızda bu gayet iyi. Sonuçta bütün markaların 4070 ailesinde 2 fanlı versiyonları var ve galax da aralarında hiç fena değil. Özellikle bu fiyatta

g21nj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan San
buna bakabilirsiniz. Forumdan bir arkadaşın videosu bu. Veya internette bir çok kaynak var onlara bakabilirsiniz. Yani 4070 ve üstü 3 fanlı olması tabi daha iyidir ama fiyat performansa baktığımızda bu gayet iyi. Sonuçta bütün markaların 4070 ailesinde 2 fanlı versiyonları var ve galax da aralarında hiç fena değil. Özellikle bu fiyatta
Anladım hocam teşekkürler , 2. bir marka önericek olsan bu civarlarda hangi markayı veya hangi ekran kartını önerirsin - Nvidia-

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
VeV
Anladım hocam teşekkürler , 2. bir marka önericek olsan bu civarlarda hangi markayı veya hangi ekran kartını önerirsin - Nvidia-
7800xt ki zaten ben kullanıyorum hatta aynı örneği vereyim asus tuf 7800xt ikinci el aldım ben 18k ya sahibindende komisyonla birlikte 20k falan denk geldi gayet memnunum garanti faturası da var. O tarz da düşünebilirsiniz.

g21nj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan San
7800xt ki zaten ben kullanıyorum hatta aynı örneği vereyim asus tuf 7800xt ikinci el aldım ben 18k ya sahibindende komisyonla birlikte 20k falan denk geldi gayet memnunum garanti faturası da var. O tarz da düşünebilirsiniz.
Açıkçası Amd ekran kartı kullanmak istemiyorum Paneli vs pek çekici gelmiyor . Nvidia bandından önerebileceğin ekran kartı nedir

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Açıkçası Amd ekran kartı kullanmak istemiyorum Paneli vs pek çekici gelmiyor . Nvidia bandından önerebileceğin ekran kartı nedir
nvidia alacaksanız kesenin ağzını açmanız lazım malum nvidia kartlar çok pahalı minimum 4070S öneririm galax modeli kalitelidir alabilirsiniz ama ben ve bir çok arkadaş ta bana katılacaktır 7800xt çok iyi fiyata bulunur alabilirsiniz 4070S den güçlüdür.

g21nj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan San
Anladım Hocam çok teşekkürler Ama galiba Nvidia tercih edeceğim . Birde 2k da kullanmak gerekiyor diyorlar , acaba sebebi nedir kullanmazsam ne olur bir, bilgin var mı bu konu hakkında ?
nvidia alacaksanız kesenin ağzını açmanız lazım malum nvidia kartlar çok pahalı minimum 4070S öneririm galax modeli kalitelidir alabilirsiniz ama ben ve bir çok arkadaş ta bana katılacaktır 7800xt çok iyi fiyata bulunur alabilirsiniz 4070S den güçlüdür.

ssd
kasa
psu
işlemci
işlemci soğutucu
anakart
ram bellek
ekran kartı
veya ekran kartı bu da olabilir

evet doğru ama bütçeyi aşmak istemedim bütçe içinde sistem bu vardı ^_^
Hocam eğline salık fakat bir sorum olucak , topladığınız sistem neredeyse 50 k , 45 -47k civarına denk gelmesi için ne yapılabilir yoksa 2-3 k için değiştirmeye deymezmi

Son düzenleme:

g21nj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan San
PC1.png

pc2.png
pc3.png
pc4.png

Bunları tercih etmeyi düşünüyorum. Önerebileceğin başka bir şey var mı ekran kartı haricinde bunu çıkartıp bunu koyabilirsin hem daha ucuz hem daha iyi diyebileceğin vs

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bunları tercih etmeyi düşünüyorum. Önerebileceğin başka bir şey var mı ekran kartı haricinde bunu çıkartıp bunu koyabilirsin hem daha ucuz hem daha iyi diyebileceğin vs
çok seksi bir sistem oldu direkt alabilirsin her şeyi önerebileceğim bir şey yok ekran kartı harici 4070s e 26k vermek çok sıkıntı normalde bunun fiyatı 23k falandı uçurmuşlar millete rx7800xt önerirken daha ucuz derdik şimdi bir de üstüne daha çok zam gelmiş 4070S almaya kalkışanlara ALMAAA diye bağırmamız lazım galiba :D

sistem iyi alabilirsin şaka bir yana :D

Top Bottom