Neler Yeni

Yardım Sahibinden anakart alırken dolandırıldım

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Volkan
Satış numarasını ve kargo öncesi ön ödeme olarak her detayını yazdım durumdan şüphelenip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş bırakmadık detayıyla yazdım

Evet belirttim kargo öncesi ön ödeme olduğunu

Var

Evet ankara bölgesindeydi mahalle hatırlamıyorum
bankaya da haber versen belki bir fikir verirler detayıyla yazdıysan hiç sıkıntı yok suç duyurusunda bulunursun ama hesap sahibi sahtedir muhtemelen yakalanır mı bilmem

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
adam hiç bir şey yollamadıysa alırsın ondan alamasan bile parayı attığın kiralık iban sahibinden alırsın
Evet yollamadı kargo ucuza gelmesi in ürün fiyatını 10tl ye çektirdim param güvendeyle aldım parayı gönderdikten sonra onuda iptal etti bankama ulaştım karakola suç duyurunda bulunun biz sadece iade talebi gönderebiliriz karşı bankaya ulaşmış parayı geri almak yetkimiz yok dendi

O hesap yeni sanırım gördükçe sahibinden şikayet ediyorum ama ne hikmetse ilanlar devam ediyor
Alıntıyı görüntüle
Evet hocam bu zirvekent

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Volkan

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
burak
Satış numarasını ve kargo öncesi ön ödeme olarak her detayını yazdım durumdan şüphelenip

Boş bırakmadık detayıyla yazdım

Evet belirttim kargo öncesi ön ödeme olduğunu

Var

Evet ankara bölgesindeydi mahalle hatırlamıyorum
Versene numarasını bi söveyim anasına avradına

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
baba merhaba
şikayet attım bende şimdi
Şikayet etsekte yeni hesap açıyor orman çocuğu. Bayadir takip ediyorum sürekli ilanlar karşıma çıkıyor anakart ile ram üzerine acil, ilk gelen alır vb ilanlar oluyor tel no vermiyor kendisi arıyor. Üni. Öğrenci olduğunu para ihtiyacı olduğunu vb belirtiyor çok iyi tezgah kurmuş.
Screenshot_20250303_121020.jpg

Olkeash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emin Can Çolak
Hocam savcılığa bir dilekçe ile suç duyurusunda bulunabilirsin. Yine hukuk mahkemelerinde alacağın için dava açabilirsin.

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
şikayet attım bende şimdi
Farklı Hesaba geçiyor sürekli hesap değiştirmiş adres aynı

Şikayet etsekte yeni hesap açıyor orman çocuğu. Bayadir takip ediyorum sürekli ilanlar karşıma çıkıyor anakart ile ram üzerine acil, ilk gelen alır vb ilanlar oluyor tel no vermiyor kendisi arıyor. Üni. Öğrenci olduğunu para ihtiyacı olduğunu vb belirtiyor çok iyi tezgah kurmuş. Alıntıyı görüntüle
Evet evet aynen öyle

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
baba merhaba
Forum kuralları gereği mesaj düzenledim.

Son düzenleme:

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Son düzenleme:

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,430
İsim
Berk
Arkadaşlar msi b650 anakart aldım sahibinden param güvendesiz satıcıya ulaşamıyorum kısaca dolandırıldım parasını havale yaptım bu riski göze almıştım zaten ama insanları kandırmanın bedelini ödetmek istiyorum suç duyurusunda buluncam bu aşamada bilgisi olan yardım ederse sevinirim havale yapılan parayı geri alma gibi şikayet için hangi adımları izlemem lazım
umarım ibanda açıklamaya kartın model adınınve ikinci el alım olduğunu belirtmişsinizdir

ahmetcekl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
umarım ibanda açıklamaya kartın model adınınve ikinci el alım olduğunu belirtmişsinizdir
Şu şekilde yazdım açıklamaya sahibinden sipariş şu sipariş nolu kargo öncesi ön ödemesi msi b650 gaming plus wifi olduğunu belirterek yazdım elemandan seri numarasına kadar aldım durumdan şüphelenip

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
baba merhaba
Şu şekilde yazdım açıklamaya sahibinden sipariş şu sipariş nolu kargo öncesi ön ödemesi msi b650 gaming plus wifi olduğunu belirterek yazdım elemandan seri numarasına kadar aldım durumdan şüphelenip
Verdiği IBAN yapıkredi miydi, ne kadar yolladiniz. Kendi ibanini paylaşmıyor o ondan soruyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan
Arkadaşlar msi b650 anakart aldım sahibinden param güvendesiz satıcıya ulaşamıyorum kısaca dolandırıldım parasını havale yaptım bu riski göze almıştım zaten ama insanları kandırmanın bedelini ödetmek istiyorum suç duyurusunda buluncam bu aşamada bilgisi olan yardım ederse sevinirim havale yapılan parayı geri alma gibi şikayet için hangi adımları izlemem lazım
Hocam geçmiş olsun bende yaklasik 4 sene önce cocukluk hevesi direksiyon seti alicam diye dolandirilmistim letgo uzerinden bende parayi eft yapmistim kandirmisti beni bir şekilde olay uzun oldugu için anlatmayacağim dolandirildigimi anladigim an karakola gittim ifade verdim zaten baya detay istiyolar sizden olayida anlatmanizi istiyorlar telefon numarasi karşi tarafin iban bilgilerini vs neyse ordaki polislerde demisti bunun davasi olur diye bende okey diyip çikmiştim 2 sene sonra mahkemeye çağirildim verdigim iban ve telefon bilgilerinden oldugunu dusunuyorum adami bulmuslar daha oncedende dolandiriciliktan gecmisi varmis benim davam tam hatirlamiyorum ama 4-5 sene hapis+idari para cezasi verildi parami geri alamadim zaten 2 sene sonra 3000tl nin peşinede düşmedim ona aldigi ceza yeter gibisinden dusunerek.Telefon numarasi ve iban bilgisi bence cok onemli bunlari bir yere not edip polis arkadaslara giderseniz yardimci olacaklardir ama sizi belkide cok uzun bir süreç bekliyor buna hazirmisiniz emin olun mahkeme ortami sizi dolandiran adamla belkide mahkemede ayni ortamda goz goze geliceksiniz vs kendinizi buna hazir hissediyorsaniz uzerinden cok vakit gecmeden karakola gidin.Bana kalirsa hakkinizi arayin bunu size yapan başkasinada yapicak cezasini çeksin

Top Bottom