Neler Yeni

Üç Monitör Arasında Kaldım (Beni Bu Dertten Kurtarın)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Hisoğlu
Arkadaşlar merhaba bir haftadır monitör bakıyorum artık kafayı yemek üzereyim çok fazla seçenek var birine baksam bir diğeri daha iyi oluyor zaten bu işlerden çok anlayan biri değilim. Çok rekabetçi oyun oynayan biri değilim genelde kod yazarken vs. çok fazla zaman harcıyorum bilgisayarda ve uzun zamandır kötü bir monitör kullanıyordum. Bu üç monitör arasında kaldım ancak bu fiyat bantlarında daha iyisi şu derseniz artık onu alıp monitör bakma işine son vermek istiyorum.

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Enes Badıllı
Arkadaşlar merhaba bir haftadır monitör bakıyorum artık kafayı yemek üzereyim çok fazla seçenek var birine baksam bir diğeri daha iyi oluyor zaten bu işlerden çok anlayan biri değilim. Çok rekabetçi oyun oynayan biri değilim genelde kod yazarken vs. çok fazla zaman harcıyorum bilgisayarda ve uzun zamandır kötü bir monitör kullanıyordum. Bu üç monitör arasında kaldım ancak bu fiyat bantlarında daha iyisi şu derseniz artık onu alıp monitör bakma işine son vermek istiyorum.

lenovo legion r27qe alıyorsun yoluna bakıyorsun

Olkeash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin Can Çolak
ben de alırken baya düşünmüştüm hocam philips evnia 27m2n5500 modelinin daha iyi olduğu kanısına vardım istersen bakabilirsin. Bana kalırsa bunlar arasında da dell alınır

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berkay Kahraman
GamePower olanı YouTuberlar çok öneriyor ama reklam mi yapıyorlar yoksa iyi mi gerçekten bilmiyorum. Zaten forumlarda direkt önyargı var bu markada. GamePower'ın Gsini duyduğu anda alma çok kötü diyolar ama bir kere bile kullanmamıştır :D neyse bende kullanmadım o yüzden iyi kötü diyemem ama YouTube da öneren videolar var. Bilemiyorum o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de alırken baya düşünmüştüm hocam philips evnia 27m2n5500 modelinin daha iyi olduğu kanısına vardım istersen bakabilirsin. Bana kalırsa bunlar arasında da dell alınır
Bende var o model tavsiye ederim

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Hocam bütçeniz çıkarsa şu an itopyada bence en iyi panele sahip 2k monitör olan Philips Evnia 27m2n5500 9.999tl ama bütçe çıkmaz derseniz f/p kralı olan Lenovo R27qe öneririm bu modellere nazaran.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığınız modellerden kâğıt üzerinde en iyisi gamepower gibi ama verdiği verileri sağlıyor mu garanti kapsamı nasıl olur bilmiyorum hocam.Attıklarınız arasından Dell ya da Gamepower öneririm ama bence bu dediğimi yapın.
Hocam bütçeniz çıkarsa şu an itopyada bence en iyi panele sahip 2k monitör olan Philips Evnia 27m2n5500 9.999tl ama bütçe çıkmaz derseniz f/p kralı olan Lenovo R27qe öneririm bu modellere nazaran.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Gamepower'ı baştan ele zaten.
Herhangi bir dayanak olmadan elemen hayret verici.kullanıp diğer monitörlerle aradaki farkı görmen daha iyi olacaktır hem kendim kullanıyorum hemde çevremde kullananlar var gerçekten kaliteli ürünler üretiyorlar fiyat/performans konusunda gayet iyi durumdalar aynı özellikteki asus veya MSI alsan daha fazla veriyorsun ama zerre fark yok verdiğin fark marka değeri oluyor şahsen bu değeri vermeyi pekte makul görmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Hisoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ediyorum herkese bu öneriler ışığında Philips Evnia 27m2n5500 bu modeli almaya karar verdim şu an sağ olun.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Hüseyin Mert Görgel

T80 monitörü 2 hafta önce gaming gecesinde arkadaşıma 5700 den aldık arada indirime geliyor takip edebilirsin kendim sistemini kurmaya gittiğimde deneyimledim şahsen indirimi bekliyorum bende alacam gerçekten çok güzel bir ürün HDR ile film keyfide gerçekten üst bir seviyeye taşınıyor.

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Enes Badıllı
Herhangi bir dayanak olmadan elemen hayret verici.kullanıp diğer monitörlerle aradaki farkı görmen daha iyi olacaktır hem kendim kullanıyorum hemde çevremde kullananlar var gerçekten kaliteli ürünler üretiyorlar fiyat/performans konusunda gayet iyi durumdalar aynı özellikteki asus veya MSI alsan daha fazla veriyorsun ama zerre fark yok verdiğin fark marka değeri oluyor şahsen bu değeri vermeyi pekte makul görmüyorum.
Gamepower hiçbir kalite standardı olmayan, fason üretilip üzerine marka basılan son derece kaltesiz bileşenler kullanılarak üretim yapan rezalet bir firma. Sizin kullanmanız markayı iyi yapmaz, iyi günler.

Top Bottom