YunusEmre/07
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 116
Hocam ben 3 kez hazır sistem aldım yüzüm hiç gülmedi hep bir sıkıntı oldu aslında çok oyun oynayan biri değilim ryzen 5 7500f rtx 4060 işimi görmez miHocam 70 bu sistem için çok hazır sistemleri de araştırmanızı öneririm youtube de ki pc kanallarının çok güzel fiyat performans hazır kasaları bulunuyor onları kovalamanızı tavsiye ederim
Hangi oyunları oynuyorsunuz hocamHocam ben 3 kez hazır sistem aldım yüzüm hiç gülmedi hep bir sıkıntı oldu aslında çok oyun oynayan biri değilim ryzen 5 7500f rtx 4060 işimi görmez mi
GTA 5 FORTNİTE steam pubg ryzen 5 7500f RTX 4060 16gb ddr5 sistem vardı itopya iade almadı bende sattım sistemde sorun vardı kafamın rahat etmesi için vatandan mı alsamHangi oyunları oynuyorsunuz hocam
işinizi görür hocam gayet yeterli bir sistem itopyadan aldığınız üründe ne problem vardı acabaGTA 5 FORTNİTE steam pubg ryzen 5 7500f RTX 4060 16gb ddr5 sistem vardı itopya iade almadı bende sattım sistemde sorun vardı kafamın rahat etmesi için vatandan mı alsam
Oyunlarda drop donma çok oluyordu tüm her şeyi doğru kurdum bios driver falan işlemci ve ram değiştirildi fayda etmediişinizi görür hocam gayet yeterli bir sistem itopyadan aldığınız üründe ne problem vardı acaba
Dediğiniz sistem oynadığınız oyunlarda orta grafiklerde sıkıntı yaratmaması gerekiyor hocam onun dengi bir sistem almanızı tavsiye ederim gayet ideal olur sizin için, gamegaraj incehesap bunlara da bakmanızı öneririm özellikle incehesabın gaming gecesinde güzel bir ürün bulabilirsinizOyunlarda drop donma çok oluyordu tüm her şeyi doğru kurdum bios driver falan işlemci ve ram değiştirildi fayda etmedi
Hocam benim seçtiğim parçalar sizce iyi mi çok mu pahalı oluyor bir daha hazır sistem almamDediğiniz sistem oynadığınız oyunlarda orta grafiklerde sıkıntı yaratmaması gerekiyor hocam onun dengi bir sistem almanızı tavsiye ederim gayet ideal olur sizin için, gamegaraj incehesap bunlara da bakmanızı öneririm özellikle incehesabın gaming gecesinde güzel bir ürün bulabilirsiniz
Orta grafikler? O sistemle o oyunları 2k da bile Ultra da oynar. Bilmeden yorum yapmanız çok yanlış.Dediğiniz sistem oynadığınız oyunlarda orta grafiklerde sıkıntı yaratmaması gerekiyor hocam onun dengi bir sistem almanızı tavsiye ederim gayet ideal olur sizin için, gamegaraj incehesap bunlara da bakmanızı öneririm özellikle incehesabın gaming gecesinde güzel bir ürün bulabilirsiniz
Sadece itopya odaklı düşünmeyin. İncehesap, gaming gen gibi bir sürü site var onlara da bakın ara sıra hesaplı ürünler geliyor. Oynadığınız oyunlar için 4060'lı bir sistem fazlasıyla yeterli olacaktır. Hatta 4060 1080p de dlss ve Frame gen teknolojisi ile yeni nesil oyunlarda da uzun ömürlü olacaktır.GTA 5 FORTNİTE steam pubg ryzen 5 7500f RTX 4060 16gb ddr5 sistem vardı itopya iade almadı bende sattım sistemde sorun vardı kafamın rahat etmesi için vatandan mı alsam
Evet fakat attığı sistemle karşılaştırarak yorum yaptım ve 4060 ile 2k ultra fortnite de hiç zevkli bir şekilde oynayamaz yazdıklarım da yanlış bir şey göremiyorum bende 4060 ın arkadaş için gayet yeterli olucağını söyledimOrta grafikler? O sistemle o oyunları 2k da bile Ultra da oynar. Bilmeden yorum yapmanız çok yanlış.
Attığı sistemle karşılaştırınız da bir yanlışlık yok zaten. Ya da diğer söylediğiniz şeylere yanlış demedim. Sadece 4060'lı sistemin performansını düşük göstermenizi düzeltmek istedim.Evet fakat attığı sistemle karşılaştırarak yorum yaptım ve 4060 ile 2k ultra fortnite de hiç zevkli bir şekilde oynayamaz yazdıklarım da yanlış bir şey göremiyorum bende 4060 ın arkadaş için gayet yeterli olucağını söyledim
Attığınız parçalar çok iyi parçalar fakat çok pahalı oluyor illa alıcam diyordanoz kasayı nzxt’nin daha iyi hava akışı sağlayacak bir kasası ile değiştirmenizi öneririm ek olarak da gaming gecesinden almanızı öneririm orda güzel indirimler oluyorHocam benim seçtiğim parçalar sizce iyi mi çok mu pahalı oluyor bir daha hazır sistem almam
yok hocam 4060 kesinlikle küçümsenecek bir ekran kartı değil bence şuan alınabilecek en f/p kart öyle bir algı yaratmak istememiştimAttığı sistemle karşılaştırınız da bir yanlışlık yok zaten. Ya da diğer söylediğiniz şeylere yanlış demedim. Sadece 4060'lı sistemin performansını düşük göstermenizi düzeltmek istedim.