Ben şunu soruyorum bide ben bu monitör itopyadan aldım yani geri göndersem bir şey olurmu yada bunun cözümü varmıTuruncuya dönünce çıkan yazı başka uygulamalrda açık olduğu için çıkıyor diye biliyorum hocam ghosting olup olmadığına kendiniz bakmanız gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ufo testinde fotoğraf çektiyseniz isterseniz buraya yükleyin anlayan arkadaşlar ordan baksınlar
Monitörün oled panel değilse (ki değil) bütün monitörlerde ghosting olur. Onun önüne geçemezsin.Merhaba Yeni Aldığım Aoc 25G3ZM Modeli 240 Hz montitorümde ghostink test yaptım yaptığımda ready yazan yer turuncuya dönüyordu yani bu monitör Ghostink olduğunu mu söyler ve ne yapmam gerek
Yani knk monitör garantiye falan göndermeye gerek yok ?Monitörün oled panel değilse (ki değildir) bütün monitörlerde ghosting olur. Onun önüne geçemezsin.
Yani kanka ben monitör garantiye yollayacağım gerek varmı senceMonitörün oled panel değilse (ki değil) bütün monitörlerde ghosting olur. Onun önüne geçemezsin.
O sitedeki sonuçlar kesinlik belirtmiyor. O yüzden garantiye göndermeye gerek yok. Sen oyun oynarken bir anormallik hissediyorsan o zaman kendine göre değerlendir.Yani knk monitör garantiye falan göndermeye gerek yok ?
Yani Valorant MC gibi oyunlarda sorun yok ?O sitedeki sonuçlar kesinlik belirtmiyor. O yüzden garantiye göndermeye gerek yok. Sen oyun oynarken bir anormallik hissediyorsan o zaman kendine göre değerlendir.
O zaman gözle anlaşılmayacak kadar düşük değerlerdedir ghosting. Gerek yok garantiye yollamaya.Yani Valorant MC gibi oyunlarda sorun yok ?