Neler Yeni

Monitör Ghostink Test yaptım nasıl anlarım

Aloneee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ulac
Merhaba Yeni Aldığım Aoc 25G3ZM Modeli 240 Hz montitorümde ghostink test yaptım yaptığımda ready yazan yer turuncuya dönüyordu yani bu monitör Ghostink olduğunu mu söyler ve ne yapmam gerek

Olkeash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emin Can Çolak
Turuncuya dönünce çıkan yazı başka uygulamalrda açık olduğu için çıkıyor diye biliyorum hocam ghosting olup olmadığına kendiniz bakmanız gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ufo testinde fotoğraf çektiyseniz isterseniz buraya yükleyin anlayan arkadaşlar ordan baksınlar

Aloneee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ulac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turuncuya dönünce çıkan yazı başka uygulamalrda açık olduğu için çıkıyor diye biliyorum hocam ghosting olup olmadığına kendiniz bakmanız gerekiyor

ufo testinde fotoğraf çektiyseniz isterseniz buraya yükleyin anlayan arkadaşlar ordan baksınlar
Ben şunu soruyorum bide ben bu monitör itopyadan aldım yani geri göndersem bir şey olurmu yada bunun cözümü varmı

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
Göksel Gündüz
Merhaba Yeni Aldığım Aoc 25G3ZM Modeli 240 Hz montitorümde ghostink test yaptım yaptığımda ready yazan yer turuncuya dönüyordu yani bu monitör Ghostink olduğunu mu söyler ve ne yapmam gerek
Monitörün oled panel değilse (ki değil) bütün monitörlerde ghosting olur. Onun önüne geçemezsin.

Aloneee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ulac
Monitörün oled panel değilse (ki değildir) bütün monitörlerde ghosting olur. Onun önüne geçemezsin.
Yani knk monitör garantiye falan göndermeye gerek yok ?

Monitörün oled panel değilse (ki değil) bütün monitörlerde ghosting olur. Onun önüne geçemezsin.
Yani kanka ben monitör garantiye yollayacağım gerek varmı sence

Aloneee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ulac
O sitedeki sonuçlar kesinlik belirtmiyor. O yüzden garantiye göndermeye gerek yok. Sen oyun oynarken bir anormallik hissediyorsan o zaman kendine göre değerlendir.
Yani Valorant MC gibi oyunlarda sorun yok ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,658
İsim
oğuzhan ege
Oyunlarda gözle görülür bir şey görmüyorsan yoluna devam et takma kafaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular