bu gün birisi almış iş yerinden deneyimledim klavyeden her türlü iyidir almayı düşünüyorum inşallah2 hafta önce 8bitdo Ultimate 2c satın aldım 1.875 TL'ye. Xbox'ı düşününce cihazın kendisi, pilidir, şarj aletidir 4.000 TL... Hadi batarya aldın diyelim eh o da aynı para. Microsoft'un kalitesine laf yok ama o paraları asla hak etmiyor.
Hali hazırda Elden Ring oynuyorum çok acayip memnunum 8bitdo'dan. Tavsiye ederim.
Şaka ile karışık Microsoft'a da giydirdik, güzel oldu![]()
o dediğin nedir xbox çakması gibi duruyor2 hafta önce 8bitdo Ultimate 2c satın aldım 1.875 TL'ye. Xbox'ı düşününce cihazın kendisi, pilidir, şarj aletidir 4.000 TL... Hadi batarya aldın diyelim eh o da aynı para. Microsoft'un kalitesine laf yok ama o paraları asla hak etmiyor.
Hali hazırda Elden Ring oynuyorum çok acayip memnunum 8bitdo'dan. Tavsiye ederim.
2 hafta önce 8bitdo Ultimate 2c satın aldım 1.875 TL'ye. Xbox'ı düşününce cihazın kendisi, pilidir, şarj aletidir 4.000 TL... Hadi batarya aldın diyelim eh o da aynı para. Microsoft'un kalitesine laf yok ama o paraları asla hak etmiyor.
Dual sensenin prosu gibi bir şey var bir tanıdıktan onu alacaktım da uyumlu değil diyenler oldu nasıldır uyumudualsense al bir kaç ayarlama ile çok gerekirse kablo ile zaten pc de oynayacaksın uzakta durmayacaksın bari exclusive oyunlarını da sorunsuz oynamış olursun ps in
youtube da videolar baya çok var oradan baksan daha iyi olurDual sensenin prosu gibi bir şey var bir tanıdıktan onu alacaktım da uyumlu değil diyenler oldu nasıldır uyumu