Neler Yeni

Yardım Xbox 9.nesil gamepad dışında bir alternatif var mı ?PC için

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,497
İsim
Volkan
bilgisayarda ets 2 araba oyunları vb oyunlar için kullanacağım arkadaşla cod warzon oynuyorum belki onu da kolla oynarım arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
2 hafta önce 8bitdo Ultimate 2c satın aldım 1.875 TL'ye. Xbox'ı düşününce cihazın kendisi, pilidir, şarj aletidir 4.000 TL... Hadi batarya aldın diyelim eh o da aynı para. Microsoft'un kalitesine laf yok ama o paraları asla hak etmiyor.

Hali hazırda Elden Ring oynuyorum çok acayip memnunum 8bitdo'dan. Tavsiye ederim.

Şaka ile karışık Microsoft'a da giydirdik, güzel oldu 😁

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,497
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 hafta önce 8bitdo Ultimate 2c satın aldım 1.875 TL'ye. Xbox'ı düşününce cihazın kendisi, pilidir, şarj aletidir 4.000 TL... Hadi batarya aldın diyelim eh o da aynı para. Microsoft'un kalitesine laf yok ama o paraları asla hak etmiyor.

Hali hazırda Elden Ring oynuyorum çok acayip memnunum 8bitdo'dan. Tavsiye ederim.

bu gün birisi almış iş yerinden deneyimledim klavyeden her türlü iyidir almayı düşünüyorum inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

o dediğin nedir xbox çakması gibi duruyor

Talhaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Uyar
8 bitdo 4k ya mı geliyor hocam

Mesaj otomatik birleştirildi:

bende arıyorum fifa oynayacağım pcden varsa önerinizi alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Yazdığımı tekrar okuyun lütfen 😍

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Enes Badıllı
dualsense al bir kaç ayarlama ile çok gerekirse kablo ile zaten pc de oynayacaksın uzakta durmayacaksın bari exclusive oyunlarını da sorunsuz oynamış olursun ps in

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,497
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dualsense al bir kaç ayarlama ile çok gerekirse kablo ile zaten pc de oynayacaksın uzakta durmayacaksın bari exclusive oyunlarını da sorunsuz oynamış olursun ps in
Dual sensenin prosu gibi bir şey var bir tanıdıktan onu alacaktım da uyumlu değil diyenler oldu nasıldır uyumu

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Metehan
xbox series x destekliyor mu acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular